hirdetés

A Creality CR-10 3D nyomtató nyomott áron vihető a Cafagón

Otthoni kreatívkodásra, de akár komolyabb munkára is ajánlott a termék

hír
A Creality CR-10 3D nyomtató nyomott áron vihető a Cafagón 1

Forrás: Cafago.com

írta: Norbi
2022-05-13

Már olyannyira nem extrém dolog a 3D nyomtatás, hogy egy egyszerű hobbigépe bárkinek lehet otthon. A komoly, termelésre szánt gépek természetesen milliós tételek, de egy belépőszintű masina, ami az otthoni szárnypróbálgatásra nagyszerűen alkalmas már egyáltalán nem drága. A Creality CR-10 egy olyan szerkezet, ami már használható egészen komoly dolgok létrehozására is, de az ára a még megfizethető kategóriába esik.

Mivel a gyártó teljesen nyílt forráskódokkal dolgozik, így minden megtalálható a készülékhez a számára dedikált GitHub oldalon. Nagyon sok kiegészítő kapható hozzá, a végtelenségig lehet tuningolni, sőt, nyomtatni is lehet hozzá különböző módosításokat.

Szétszerelt állapotban küldik ki a gépet, de az összeszerelése egyszerű, van hozzá egy érthető leírás, ami végig vezeti a felhasználót a lépéseken. Ha bele szeretnénk kóstolni a 3D nyomtatás világába, akkor a cég CR10-es modellje tökéletes választás. A gép ára 105 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a TCOS4763 kuponkóddal, ráadásul EU raktárból küldik, és ebben az összegben már az áfa és a szállítási költség is benne van.

hirdetés