hirdetés

A Cafagón találtunk pár érdekes ajánlatot

Szinte mindegyik remek karácsonyi ajándék

hír
A Cafagón találtunk pár érdekes ajánlatot 1

Forrás: Cafago

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-11-22

A Cafago nem nagyon szokott kuponokkal szőrözni, meg mindenféle ünnepekre fogni az alacsony árakat, egyszerűen csak lenyomják őket és kész. Jelen esetben három termék, egy PlayStation 4 kontroller, egy fűthető pléd és egy Wltoys távirányítós autó esett az árcsökkentésnek „áldozatul”, ezek mind remek karácsonyi ajándék funkciót tölthetnek be.

PS4 kontroller – Egyszerű, nagyszerű

Mit lehet írni egy PS4 kontrollerről, ami az eredetire nagyon hasonlít? Túl sok mindent nem, de ha elromlik a gyári vagy csak egyszerűen szeretnétek többen játszani, akkor sokkal egyszerűbb a Cafagón kapható darabot megvenni, mint a Sony sajátját. Direkt megnéztem az eredetit, mi a különbség közte és a másolat között, és a kinézetében egyetlen egy eltérés van: a Sony DualShock 4 hátoldalának egy kicsit más a felülete. A vezetéknélküli kontroller gyakorlatilag ugyanazt tudja és ugyanúgy működik, mint a gyári csak nem 25 000-be kerül, hanem 7400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba. Pont ezért kell megvenni. A szállítás ingyenes, az ár pedig már magában foglalja az áfát.

Fűthető pléd – Rezsicsökkentés mellé ideális

Ez a Cafagón fűthető „sálnak” is titulált termék talán még egyszerűbb, mint a kontroller volt, egy igazi faék, de milyen hasznos ennek ellenére. Főleg, hogy a fűthető dolgok igencsak népszerűek lettek a rezsipánik kitörése óta. Semmi másról nincsen szó ebben az esetben, mint egy hatalmas takaróról, amiben 8 darab fűtőszálat helyeztek el S alakban, ezek adják a meleget. Az üzemeltetése nagyon egyszerű, rá kell dugnotok egy power bankra, majd megnyomni a rajta elhelyezett gombot, és máris választhattok a három erősség közül, ami 60/50/40 Celsius-fokot jelent. A rövidebbik oldalán ráadásul össze is cipzározható a ruhadarab, így akár köpenyként is viselhető, de nyilván az a lényeg, hogy nem kell attól tartani, hogy állandóan lecsúszik. Most többen azt gondolhatjátok, hogy oké, de biztos kéztörlő méretű az egész, de szerencsére nem, 85×174 centiméteres, ami bőven befed egy embert nyakig, akik pedig a kis kifli-nagy kifli módszert nyomják, akár ketten is elférnek alatta. 9400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállítás ingyenes, az áfát az ár már tartalmazza.

Wltoys 1/12-es távirányítós autó – Csapatós

Ez már egy sokkal bonyolultabb, ám annál élvezetesebb szerkezet, sőt akár karácsonyi ajándék is lehet belőle, hiszen ez egy nagy méretű távirányítós autó. Az 1:16 méretaránynál nagyobb méretűek inkább kültérre valók, de ha leesik az első hó, elég nagy fun ezekkel kint csapatni, ha pedig van egy kis jég, isteni csúszkálásokat lehet vele művelni. Az 1/12-es méret ráadásul már kellően nagy ahhoz, hogy a lenyírt fűben se akadjon el, főleg ezzel az emelt futóműves megoldással és a bütykös kerekeivel. A végsebessége 50 km/óra, ami kellően sok, a hatótáv pedig 100 méter, de ezek már 50-ről is nehezen látszanak, szóval ez több, mint elég. A rendszer négykerék meghajtású, a móka egy 1500 mAh-s akkuval kb. 10 percig tart. Én spájzolnék be ezekből néhányat, illetve megnézném, nincs-e nagyobb kapacitással, csak a csatira és a cellaszámra figyeljetek oda, de segítek: 2 cellás akkut T-Plug vagy Deans csatival kell keresnetek. Ez egy RTR, vagyis Ready To Roll modell, tehát minden szükséges kelléket, így a távirányítót is tartalmazza. 31 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a távirányítós autóért, ami német raktárból érkezik, és az ára már tartalmazza a szállítási költséget is.

hirdetés