hirdetés

A Cafagón még tart a Black Friday

Smartmi elektromos radiátor és Anycubic 3D nyomtató a mai ajánlatban

hír
A Cafagón még tart a Black Friday 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-11-27

A Cafagón még tart a Black Friday Crazy Sale. Akár 80 százalékos leértékeléssel és kuponokkal is találkozhattok az akciós oldalon. A mai ajánlatban egy Smartmi okos elektromos radiátor és az Anycubic Kobra 2 Neo 3D nyomtató szerepel kiváló áron. Mindkét terméket német raktárból és ingyenes szállítással kapjátok meg.

A Cafagóról most 34 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, német raktárból, ingyenes szállítással küldik.

Anycubic Kobra 2 Neo 3D nyomtató

Az Anycubic Kobra 2 Neo maximális nyomtatási sebessége 250 mm/s, amit nyugodtan használhatunk a minőség romlása nélkül. A készíthető tárgyak mérete legfeljebb 220x220x250 mm , ami nagyjából egy szabványos focilabda nagyságának felel meg. A továbbfejlesztett extruder gyorsan megolvasztja a filamentet, ugyanakkora 7000 fordulat/perc sebességű hűtőventilátor biztosítja a modell gyors hűtését és formázását. Saját fejlesztésű Anycubic LeviQ 2.0 automatikus szintező funkcióval szerelték fel, precíz kalibrációs algoritmusa segítségével stabilan tartja a nyomtatófejet. A 2,4 colos LCD képernyő használatával egyszerűbb és könnyebb lett a használata. A moduláris felépítésnek. A nyomtatóplatform mágneses rugóacélból készül, amely kopásálló és kevésbé törik, viszont hajlítható, így a kész modellek gyorsan eltávolíthatók. Kompatibilis az olyan népszerű 3D filamentekkel mint a PLA, ABS, PETG és TPU, amelyek könnyen nyomtathatók és ideálisak a 3D nyomtatásban kevésbé járatos felhasználóknak is.

Első nyomtatónak kiváló választás, és most ráadásul filléres áron szerezhető meg. A Cafagóról 43 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető teljesen ingyenes szállítással, európai raktárból.

hirdetés