hirdetés

A Cafagón is dübörög a Black Friday

Egy GPS etetőhajó és egy okoscsengő ajánlattal érkeztek

hír
A Cafagón is dübörög a Black Friday 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-11-23

A legtöbb webáruház már belecsapott a Black Friday őrületbe, a Cafago sem maradhat ki belőle. Látogassatok el az akciós oldalra, hiszen a jó árak mellett számtalan kuponnal is találkozhattok. Mai ajánlatukban egy GPS etetőhajó és egy okos videócsengő szerepel. Mindkét terméket olcsón kaparinthatjátok meg, a hajó még Karácsonyra sem rossz ajándék pecás ismerősöknek, főleg hogy most közel 20 000 forintot spórolhattok.

A horgászkiegészítőért leértékelve 36 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, nemrég még 50 000 forint felett kínálták. Német raktárból egy hét alatt érkezik.

Forrás: Cafago

S6 okos videócsengő

Az okoscsengők gyakorlatilag app alapú videókamerák, amikkel azért csengetni is lehet. Az egész rendszert arra találták ki, hogy a csengő gomb megnyomása után egy applikációba – ebben az esetben a Ulooka nevűbe – közvetítse WiFi-n keresztül a képet a berendezés. Természetesen kétirányú kommunikációt is képes létrehozni az ajtó előtt állóval, vagyis mikrofonok segítségével beszélgethettek is a futárral vagy éppen a szomszéddal. Az ilyen berendezések képesek az általuk közvetített videót a felhőben eltárolni, illetve a csengetéskor egy képernyőképet készíteni.

A felbontása 640×480 pixel, 20 fps mellett, szóval nagyjából arra elég, hogy kellő fény mellett ki lehessen venni az alakokat. Szerencsére infravörös LED-ek segítségével éjszaka is ellát néhány méterre, ilyenkor fekete-fehér képet ad a használójának. Az S6 felszerelése roppant egyszerű, adnak hozzá egy keretet, amit kétoldalú ragasztóval lehet feltenni, így bármilyen felületre felfogatható, de ha ezt kevésnek érzitek, akkor a platni tiplik segítségével fel is fúrható.

A kameráért 3800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a szállítása ingyenes, a vámot pedig a Cafago fizeti a termék után.

hirdetés