hirdetés

A Cafagon hordozható monitor és etetőhajó a sláger

Vízpartra mindkettő tökéletes

hír
A Cafagon hordozható monitor és etetőhajó a sláger 1

Forrás: Cafago

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-05-15

A Cafago addig üti a vasat, amíg az meleg, így egy újabb etetőhajóval rukkolt elő, aminek vannak vitathatatlan előnyei, ha az ember horgászatra adja a fejét. A másik termék egy hordozható monitor, amit leginkább laptopok mellé tudunk ajánlani, hiszen egy sima Type-C portról megtáplálható a megjelenítő. Mindkettő német raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Hordozható monitor – Okosság 15,6 inch-en

Évek óta használok egy BlitzWolf hordozható monitort, ami nagyon bevált, és a mai tesztalany is egy ilyen eszköz, csak sokkal olcsóbban, mint amennyiért a sajátomat vettem annak idején. A laptoptáskába pont befér a notebook mellé, egy Type-C porton keresztül át lehet vinni a tápot és a jelet, vagyis egy kábel segítségével minden megoldható. A Full HD – vagyis 1920×1080 pixel – felbontású IPS panel 470 nites fényerővel rendelkezik, ami elég ahhoz, hogy árnyékban ülve, egy fa alatt is használhassátok. 60 Hz-en frissül, ez sztenderdnek mondható, vannak beépített hangszórói, de ezek szinte minden esetben eléggé ványadékok, használjátok továbbra is a notebookokét.

Számtalan porttal látták el, van rajta 2 darab Type-C port, ezeken nemcsak az áramot, de a képmegjelenítéshez szükséges jelet is jó eséllyel át lehet vinni, így ha a laptopotok ismeri a DP-ALT szabványt, akkor egy Type-C kábel elég mindenhez. Ha nem, ott a mini HDMI port, illetve van egy jack csati is rajta a fejhallgatókhoz. Adnak a monitor mellé egy tokot is, ami nemcsak védi a kijelzőt, de támaszként is használható. 39 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés

Etetőhajó – Horgászok ölebe

Az etetőhajók értelme az, hogy olyan helyekre is le lehet szórni velük az etetőanyagot, ahová nem tudjátok azt kosárral bedobni, például egy kanyarodó öböl, a tó közepén lévő törésvonal, de a nád mögé is nehéz betalálni. A most kivesézett jármű kb. 2 kilogramm etetőanyagot tud magával vinni, a mai tesztalanyunknak azonban 3 kioldó kosara is van, hogy több helyre és egyenletesen elszórhassátok az eledelt. A hatótávja 500 méter, és jellemzően egy egykezes  távirányítóval kell terelgetni a hajót a vízben. A gond az, hogy egy 30 centis csónakot 500 méterről sehogyan sem lehet látni, nem lesz meg az orientáció, hogy merre gyertek vissza, szóval nagyon könnyű elveszteni a járművet. Éppen ezért raktak egy hatalmas LED csíkot az orrára, amivel sokkal könnyebben meghatározható az irányultság.

A csónakot egy 12 000 mAh-s akkumulátor mozgatja, ami 4 órányi „játékidőre” elegendő, ezzel azért elég sok etetőanyagot be lehet szállítani a megfelelő helyre és ott kiborítani azt. Van továbbá pár extrája, ami a horgászoknak fog kedvezni, az egyik, hogy lehet horgot kötni rá, amit tud húzni a vízben, illetve dupla motorral szerelték fel a nagyobb hullámállóság végett. Az ára 29 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elhozható EU raktárból, az ár eléréséhez pedig kuponra sincs szükségetek, viszont ez nem a GPS-es verzió, azt ezen a linken találjátok.

hirdetés