hirdetés

A Cafagón a férfi hobbik vannak célkeresztben

Etetőhajó és barkács vágógép a mai kínálatban

hír
A Cafagón a férfi hobbik vannak célkeresztben 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-02-02

A Cafago mai ajálatával a szabadidő eltöltéséhez ad ötleteket. A horgászoknak ismét hozott egy akciós etetőhajót, de ha szerettek apróbb dolgokat barkácsolni, az asztali vágógépük biztos tetszeni fog. Alkalmas vékonyabb faanyagok, alumínium és még egy csomó más vágására, ráadásul egy porszívó segítségével koszt sem hagytok magatok után. Mindkét kütyüt német raktárból küldik.

A Cafagón a férfi hobbik vannak célkeresztben 8

Forrás: Cafago

Asztali barkács vágógép

Ez a többfunkciós mini vágó nagy sebességű acél fűrészlappal érkezik, ami 14 mm-re nyúlik ki a munkalapból. A 96 wattos teljesítményű, 7 fokozatú fordulatszám szabályozós gép alkalmas fapálcikák, vékony falemezek, alumínium vágására.

Tökéletes barkácsoláshoz, makett- és fadekor készítéshez. Kompakt méretű és könnyen hordozható, egy cső segítségével a porszívóhoz csatlakoztathatjátok, így nem marad törmelék a munka során.

A Cafagón most 14 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok beszerezni, német raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés