hirdetés

A Cafago sem marad ki a 11.11 akciókból

Itt is elindult a Szinglik Napja okozta őrület

hír
A Cafago sem marad ki a 11.11 akciókból 1
írta: hajas
2020-11-11

Egyetlen kínai webshop sem szeretne kimaradni a november 11-ei Szinglik Napja akciókból, így a Cafago is rákapcsolt. Rengeteg leárazott kütyüvel, exkluzív kuponokkal várja a vásárlókat a webáruház, mindenképp érdemes egy pillantást vetni az oldalukra, a legjobb ajánlatokat és kuponokat pedig összegyűjtöttem nektek.

Most pedig jöjjenek a Cafago különleges, mai napi ajánlatai.

Xiaomi Youpin Nextool 6 az 1-ben elemlámpa

Jackal kollégám nemrég vette górcső alá a Xiaomi sokoldalú elemlámpáját, aminek az ára a teszt megjelenése óta folyamatosan csökken. A kütyü külsejére nagyon adtak a kínaiak, a borítása nagyrészt alumíniumból készült. Type-C porton keresztül tölthetitek a beépített lítium-ion akkuját, ami akár 24 órás üzemidőt képes biztosítani. A fényerőt több lépcsőben állíthatjátok, ami lehet 1000, 180 vagy 40 lumen. A csóvatávolságot is variálhatjátok, három fokozatban, akár 240 méterre is képes elvilágítani, de a fókuszálható lencse segítségével teríthetitek is a sugarat. A lámpa IPX4-es minősítést kapott, így a folyadékok ellen is védettséget élvez. A mellékelt csuklópánttal bárhová rögzíthetitek, de akár fém felületekre is felrakhatkátok, hiszen mágneses tartó is jár hozzá. Amikor teszteltük, akkor 8000 forintot kértek érte, viszont a Cafago-n most ennél jóval olcsóbban, 6700 forintért rendelhetitek meg Kínából.

Haylou T19

A Haylou az okosórák mellett remek TWS füleseket is gyárt. A T19 gumiharangokkal van ellátva, ami szerintem egyrészt kényelmes, másrészt jobban tompítja a külvilág zajait, mint a semi-ear kütyük. A fülhallgatók egy töltéssel 5 órán át üzemelnek, a bölcső pedig további 30 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában, amit Type-C porton keresztül, vagy akár vezetéknélküli töltővel is feltölthettek. A T19 Bluetooth 5.0-s, továbbá támogatja az aptX és az AAC HD szabványokat is, így kiváló hangminőségben hallgathatjátok kedvenc számaitokat. 9600 forintért juthattok hozzá.

Viomi SE

A Xiaomi égisze alá tartozó Viomi legújabb robotporszívója, a Viomi SE nemrég járt nálunk, a róla készült tesztünket itt találjátok. 2200 Pa-os szívóerővel rendelkezik, vagyis a porcicáknak és a kosznak esélyük sincs a túlélésre. LIDAR szenzorral készít térképet, és képes akár 5 különbözőt is elmenteni, így több szintes házakban is könnyedén elboldogul, ráadásul a Mi Home appon keresztül virtuális falakat és no-go zónákat is megadhattok neki, de innen tudjátok időzíteni is vagy távolról elindítani az eszközt. A finom port és a kisebb foltokat is eltünteti, hiszen feltörölni is tud, amit extra, Y alakú mozdulatok beiktatásával tesz hatékonyabbá. Németországból, ingyenes szállítással 98 900 forintért rendelhettek meg.

Yeelight YLXD76YL mennyezeti lámpa

A Yeelight rengeteg okoslámpát dobott már piacra, melyek remek minőséggel és alacsony árazással pirítanak oda a konkurenciának. Az YLXD76YL egy 23 wattos, LED-es okos mennyezeti lámpa, aminek maximális fényereje 1500 lumen. Nemcsak távirányítóval, hanem okostelefonos appal is vezérelhetitek: állíthatjátok a fényerőt, időzíthetitek, változtathattok a színhőmérsékleten 2700 és 6500 kelvin között. Az applikáció Android és iOS rendszerekkel is működik. Német raktárból rendelhetitek meg 18 400 forintért, ez az ár pedig már tartalmazza a minimális szállítási díjat is.

Creality 3D Ender-3

A Creality 3D Ender-3 egy kiváló ár/érték arányú 3D nyomtató. Nyomtatási területe 220x220x225 mm, ami átlagosnak mondható. A fűtött ágy pillanatok alatt képes magát akár 110 fokra is felfűteni, a fúvóka pedig 255 Celsiuson nyomja ki a filamentet, ami lehet például PLA, ABS vagy TPU. V-Slot technológiával rendelkezik, aminek köszönhetően alacsony hangerővel dolgozik a gépezet. Áramszünet esetén képes ott folytatni a nyomtatást, ahol abbamaradt, így nem megy kárba a már félig elkészült alkotásotok. Németországból, szállítási díj nélkül érhető el az Ender-3, 45 700 forintért, ami a hazai áraknál jóval kedvezőbb.

hirdetés