hirdetés

A Cafago ismét remek akciókkal jelentkezik

Úajbb hét, újabb remek termékek

hír
A Cafago ismét remek akciókkal jelentkezik 1
Atika
írta: Atika
2022-01-13

A Cafago küldött nekünk újabb öt terméket, amelyre érdemes figyelni. Akad itt csúcs tablet, TWS füles, elektromos fogkefe, hőmérő, de még lázmérő is. Most a legtöbb termék kínai raktárból rendelhető, de nem kell aggódni a plusz költségek miatt, az áfát így is tartalmazza minden ár.

QCY T5

A QCY T5 a gyártó egyik legolcsóbb TWS fülhallgatója, ami külsőre egy kicsit talán az Apple AirPods Próra hasonlít. Az in-ear füles egy töltéssel 5 órán át képes duruzsolni a fülünkbe, a bölcső pedig összesen 20 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában. A készülék Bluetooth 5.0-val kommunikál a mobilunkkal, ami több szempontból is előnyös, hiszen a technológiának köszönhetően alacsony a késleltetés, valamint az energiafogyasztása is kedvező. A fülesek oldalai érintésérzékenyek, vagyis kényelmesen tudunk váltani a zeneszámok között és fogadhatunk hívást anélkül, hogy a telefonunkat elő kellene vennünk a zsebünkből. Sportolás során is bátran használhatjuk, mivel az IPX4-es minősítésének köszönhetően ellenáll a verejtéknek, de még az esőnek is.

A német raktárból rendelhető QCY T5 egy héten belül megérkezik és csak 6100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnünk.

Érintésmentes lázmérő + pulzoximéter

Ma már a leggyorsabb, infravörös szenzorral ellátott lázmérők néhány pillanat alatt képesek megállapítani az ember testhőmérsékletét. A kisgyerekes szülők tapasztalatból tudják, hogy a gyerkőcöknél a lázmérés gyakran nem egyszerű művelet, hiszen amilyen izgágák, nem biztos, hogy sokáig a hónuk alatt tudják tartani a hagyományos lázmérőket. Ezt a készüléket csupán 3-5 centire kell tenni a beteg homlokától, és egy másodpercen belül, nagyjából 0,1 Celsius fokos pontossággal mér. A véroxigénszint mérő ujjra csiptetős kialakítású, ami néhány másodperc alatt megmutatja az SpO2 szintjét a “páciensnek”, de pulzusmérésre is használható. A két termékért 4200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell a kasszánál hagynunk.

Soocas EX3

A Soocas EX3 – vagy ahogy a Cafago hivatkozik rá, Xiaomi SO WHITE – elektromos fogkefe háromféle módban tud működni, van egy erős és egy gyenge fokozata, illetve egy olyan, amikor ezt a kettőt gyorsan váltogatja. Jelzi tovább az idő múlását is a tisztítás közben, 30 másodpercenként szaggatottan rezzen, és 2 perc után ki is kapcsol, ugyanis a fogorvosok szerint ennyi időt érdemes eltölteni fogmosással. Mivel szónikus fogkefe, ezért 31000-et vibrál percenként, ez a sokszorosa annak, amit el tudunk érni egy hagyományos kefével, de még a sima forgófejesnek is jóval kisebb a frekvenciája.

Ez egy igazán puritán fogkefe, de ezért az árért zseniális, a szerkesztőségben is van pár darab, és nagy megelégedéssel használjuk. A termék Kínából érkezik, és az 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ára már tartalmazza az áfát is. Ha előrelátók vagyunk, akkor egyből rendelhetünk hozzá pótfejeket is, ugyanis a termékoldalon ezt is megtalálhatjuk.

Xiaomi Mijia hő- és páratartalom mérő

A Xiaomi Mijia hőmérője egy nagyon kompakt és egyszerű szerkezet, amelyet bárhova elhelyezhetünk a lakásban, szinte észrevétlenül. A Bluetooth kapcsolattal operáló eszközt egy Mijia Bluetooth gateway segítségével okosotthon rendszerbe is integrálhatjuk, így távolról is ellenőrizhetjük a hőmérsékletet, illetve a páratartalmat. Ezen adatok segítségével akár más okos eszközöket is automatizálhatunk, legyen az klíma vagy egy párásító berendezés. A kütyü CR2032-es elemmel működik, amit mellékelnek is hozzá, de elég évente egyszer kicserélni, így nem kell sietnünk a tartalék áramforrások beszerzésével.

A Mijia hőmérőt most 3100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg a Cafago kínai raktárából, ez az ár pedig már tartalmazza az áfát is, így nem kell extra költségektől tartanunk.

hirdetés