hirdetés

A Cafago energiával tölti fel az új évet

Lanpwr és Tallpower power station kedvezményes áron

hír
A Cafago energiával tölti fel az új évet 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-01-08

A Cafago ma felvillanyozó ajánlatokkal érkezett, két akciós power stationt ajánl figyelmetekbe, hogy nálatok is flottul induljon az év. Ezek a cuccok nemcsak utazáshoz vagy kültéri használathoz ideálisak, hanem áramkimaradás esetén is ellátják a háztartást. A Lanpwr D5 power station 2160 Wh, a Tallpower V2000 pedig 1536 Wh kapacitású, utóbbi UPS módban is használható. Mindkét terméket német raktárból, ingyenesen szállítják ki.

Tallpower V2000 power station

Ez a Tallpower hordozható power station 1536 Wh-s nagy kapacitásával és 2000 W teljesítményével lehetővé teszi, hogy akár napokig átvészeljétek az áramkimaradást, de kempingezések alkalmával is jó szolgálatot tesz. Beépített lítium-vas-foszfát akkumulátort (LiFePO4) használ, amely kiváló biztonsággal és hosszú élettartammal rendelkezik, és körülbelül 10 évig használható. BMS rendszert használ az akkumulátorcellák feszültségének és hőmérsékletének megfelelő szabályozására, megelőzve a magas hőmérsékletet, a túlmelegedést és a túltöltést. Elérhető rajta UPS mód, így nemcsak otthoni használatra, hanem akár irodák számára is ideális. Ha áramkimaradást észlel, 8 ms-on belül átkapcsol a beépített akkumulátorról történő táplálásra.

Összesen 16 kimenettel látták el, 6 darab AC portot, 6 darab USB-A portot, 1 szivargyújtót, 1 XT60 portot és 2 DC portot találtok rajta. A 6 colos kijelző megjeleníti az akkumulátor hátralévő teljesítményét, a bemeneti/kimeneti teljesítményt, a becsült hátralévő töltési időt, valamint egyéb információkat az egyszerű kezelés érdekében. A 44,3×28,5×34 cm-es házról a megszokott LED lámpa sem hiányzik, és 18 kg súlyú. A Tallpower V2000 erőmű mellé jár még egy AC tápkábel, egy napelemes töltőkábel és egy szivargyújtós kábel is.

A Cafago 313 800 Ft-ra értékelte le, 5 nap alatt, ingyenes szállítással érkezik Németországból.

hirdetés