hirdetés

A Cafago e-rollert és okos termosztátot kínál hétvégére

Összeköthetitek a kellemest a hasznossal

hír
A Cafago e-rollert és okos termosztátot kínál hétvégére 1

Forrás: Cafago

Atika
írta: Atika
2024-08-30

A Cafagón számtalan kis brand elektromos rollerét találhatjátok meg, ilyen az is, amire kupont kaptunk ma a Cafagótól. Annak ellenére, hogy nem sokat tudunk a márkáról, a rollerük nem tűnik rossznak, annak idején a Bezior S500 Maxra is hasonló módon bukkantunk rá és annak ellenére, hogy volt vele gond, az ára kárpótolt minket ezért. A másik ajánlat egy 5-ös csomag Zigbee-s radiátor termosztát, amit távolról is vezérelhettek és nagyon jó áron juthattok hozzájuk.

A Kairou HR18 Pro az EDHR18PRO  kuponkóddal 141 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek, ami egyáltalán nem sok pénz egy ilyen teljesítményű rollerért. A Cafago német raktárból küldi a csomagot, ami így gyorsan és extra költségek nélkül érkezik meg hozzátok.

Tuya Zigbee okos radiátor termosztát

Ez a radiátor termosztát gyakorlatilag egy olyan termosztatikus szelep, amit már jól ismerhettek, és a fűtőtestek elején található, állíthattok rajta, hogy mikor nyisson a szelep. Ez viszont egy okos variáns, így automatizálva tudjátok szabályozni, ezzel pedig energiát spórolni, és kényelmesebb is a használata.

Ahhoz, hogy állítsatok rajta, nem kell a radiátor mellett lennetek, hanem okostelefonról megtehetitek ezt. Természetesen ettől még manuálisan is vezérelhető, hiszen vannak rajta olyan érintőgombok, amik erre szolgálnak. Szintén az eszközön állíthattok a hőmérsékleten, de sokkal jobb WiFi-n keresztül irányítani. ZigBee 3.0 okosotthon rendszerrel működik, így kell hozzá egy hub is, ami közvetlenül az internetre csatlakozik. Az alkalmazásban látjátok az aktuális hőmérsékletet, és állíthattok rajta, vagy akár időzíthettek is.

Egész hétre vagy napra beprogramozhatjátok, hogy mikor milyen hőmérsékletet tartson, így pedig le tudja venni este automatikusan, reggel pedig újra magasabb fokozatra kapcsolni. A felszerelése nagyon egyszerű, a régi szelepet el kell távolítani, majd feltenni az újat, amihez a legtöbb esetben nem is kell megbontani a rendszert, tehát szakemberre sincsen szükségetek.

Most egy flash sale keretén belül 36 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg az 5 darabot tartalmazó csomagot kínai raktárból, de extra költségek nélkül.

hirdetés