hirdetés

A buta iLife V5S Pro porszívó még ma is jó lehet valamire

Ha nem kell a nagytudású gép

hír
A buta iLife V5S Pro porszívó még ma is jó lehet valamire 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-04-22

Még a RendeljKínait indulásának a hajnalán volt egy robotporszívó tesztünk, ami az első volt a sorban, ami nem más volt, mint az iLife V5S Próról készült írásunk, ami olyan régi modell, hogy már csak a blog.hu-s oldalunkon elérhető a cikk. A maga idejében remek porszívó volt, és érdekes módon a mai napig lehet még kapni, de már tök olcsó, így jó alternatívát jelent azok számára, akiknek nem kell okos, csak éppen önműködő porszívó.

Infrával és szenzoros ütközővel tájékozódik, a tárgyaknak finoman nekimegy, majd kikerüli egy kis ütközés után. A szakadékot felismeri, és nem esik le, tehát egy lépcső tetején sem kell félteni, mert vigyáz magára. A töltőjére automatikusan visszatalál, mert az infra érzékelővel „látja”, hogy hol van.

Okostelefonos app nem tartozik hozzá, de egy LCD kijelzős távvezérlő igen, amivel elindíthatjuk a gépet, változtathatjuk a takarítás módját, és időzíthetjük is. A mai robotporszívós technológiákhoz képest ez nem valami nagy tudás, de vannak esetek, amikor nem kell ennél több. Például lehet olyan nyaralóban is használni, ahol nincsen net, vagy olyan helyeken, ahol a körülmények amúgy sem teszik lehetővé, hogy egy okos porszívó működjön. Jó hír, hogy nyilván sokkal olcsóbb a szerkezet, mint régen volt, mindössze 26 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük a BGHUV5SP kuponkóddal csehországi raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés