hirdetés

A Bluetti power station pakkja 600 euróval lett olcsóbb

Az AC300 és B300 pakk, akár 24 kWh-ra is bővíthető

hír
A Bluetti power station pakkja 600 euróval lett olcsóbb 1

Forrás: Bluetti

írta: Atika
2023-06-30

A Bluetti a backup energiatárolás nagy mestere, olyan termékeket készítenek, amik egyszerre hordozhatók és modulárisak is, így a amellett, hogy akár a háztartás egy részét is rájuk bízhatjátok, magatokkal vihetitek egy hosszabb túrára vagy táborozásra is. Az AC300 a B300-as kiegészítővel kimondottan nagy kapacitásúvá duzzasztható, akár 24 kWh-nyi energia tárolására is képes lehet a fullos pakk, most azonban megmaradunk a realitás talaján, és bemutatjuk, hogy az alap szett mire képes.

Forrás: Bluetti

Természetesen, ahogy minden más Bluetti termék esetében, az AC300 és B300 is kompatibilis a cég applikációjával, így valós időben monitorozható, vezérelhető a pakk, de még szoftveres frissítéseket is ki tudnak így küldeni a power stationre.

A pakk használható UPS-ként – szünetmentes áramforrás – is, tehát a hálózat és a fogyasztók közé csatlakoztatva egy áramszünet esetén is folyamatos lesz az energiaellátás. Ezzel néhány háztartási eszköz folyamatosan életben tartható, legyen az egy hűtő, egy éppen dolgozó mosó- vagy mosogatógép vagy a PC, amin dolgoztok.

A Bluetti 4 év jótállást biztosít a termékeire, ez alól az AC300 és a B300 sem kivétel, de egy ilyen értékű terméknél ez már kimondottan elvárás. Most csomagban 3399 eurót kérnek a Bluetti aksijaiért, de ezt temérdek mennyiségű extra akkumulátorral, napelemmel és különböző kiegészítőkkel tudjátok még feljebb srófolni.

hirdetés