hirdetés

A Bluetti is támogatja a 2023-as Föld napját

A gyártó kiáll a fenntartható energiatermelés és tárolás mellett

hír
A Bluetti is támogatja a 2023-as Föld napját 1

Forrás: Bluetti

írta: Don Kartács
2023-04-24

A Bluetti eléggé otthon van az energiatárolási megoldásokban, és egy ilyen cégnek nem is lehet más filozófiája, mint a természet védelme, illetve az olyan termékek létrehozása, amelyek ezt támogatják valamilyen formában. Ehhez kötődik a Föld napjának a támogatása is, ami a pár napon belül megrendezésre kerülő rendezvényben csúcsosodik ki.

Forrás: Bluetti

Természetesen a feltöltési oldalon is megújuló, tiszta energiára van szükség,

vagyis a bemeneti oldalon is érdemes ilyesmit használni, ezért is van kiterjedt napelem palettája a Bluettinek. Az igényeket kielégítendő, a termékeik széles skálája lefedi a kisebb, hordozható energiatárolási megoldásokat, mint az EB3A, de vannak komplett házakat is ellátó, off-grid – vagyis szigetszerű – rendszerek is, mint az EP600.

A másik, nagyon tipikus felhasználási mód a kültéri kitelepülések, mint a túrázás, a kempingezés, ehhez is számtalan terméket kínál a gyártó. Az EB-vel jelölt termékek – EB3A/EB55/EB70 – a hordozható termékcsaládot képviselik, amik a drónok, a kamerák, a telefonok, a GPS-es műholdas rendszerek és egyéb kisebb teljesítményű eszközök feltöltésére hivatottak. Vannak úgynevezett „solar generator” kategóriájú eszközök, mint az AC200 széria – AC200P/AC200MAX -, amik nagyobb háztartási fogyasztókat szolgálnak ki, mint a hűtőgép, a mikrohullámú sütő vagy éppen az elektromos kisgépek. És persze az sem mellékes, hogy a napenergia „ingyen” van, tehát a nagy fogyasztók rendszeres megtáplálása hosszabb távon jelentős költségmegtakarítással is járhat.

Forrás: Bluetti

Csatlakozz a Bluettihez a Föld napja alkalmából!

A Bluetti szeretettel vár mindenkit április 29-én Frankfurtban a Skyline Plázában, aki támogatni akarja a Bluetti ügyét, vagy egyáltalán minden olyat, ami a zöld energiatároláshoz köthető. A Bluetti ráadásul meglepetéssel készül azok számára, akik az eseményen részt vesznek.

hirdetés