hirdetés

A Bluetti elindítja a SwapSolar-t az Indiegogon (X)

Szabadtéri élmények magasabb szinten

hír
A Bluetti elindítja a SwapSolar-t az Indiegogon (X) 1

Forrás: Bluetti

írta: Bagi
2024-02-23

A Bluetti, a zöldenergia tárolási megoldások vezető innovátora február 21-én, közép-európai idő szerint 15 órakor bejelentette, hogy hivatalosan elindítja úttörő SwapSolar ökoszisztémáját az Indiegogon. A CES 2024-en debütált SwapSolar a világ első LFP-vel működő MultiCooler hordozható hűtőszekrénye. Az új AC180T üzem közben cserélhető akkumulátoros power station pedig újradefiniálja a kényelem és a funkcionalitás fogalmát a szabadtéri kalandozások szerelmesei számára.

Forrás: Bluetti

Bluetti AC180T: Üzem közben cserélhető akkumulátoros power station

Az AC180T egy cserélhető akkumulátoros konstrukció, amely lehetővé teszi számotokra a két 716,8 Wh-s LFP akkumulátor egyszerű cseréjét. Egy vagy két akkumulátorral is működtethetitek, teljesítménye és töltése ennek megfelelően változik. Bármikor személyre szabhatjátok további akkumulátorcsomagok vásárlásával. Az AC180T 1800 W teljesítményt képes biztosítan, és támogatja a gyors 1440 wattos AC töltést és a napelemes töltést is.

Forrás: Bluetti

Árazás és elérhetőség

A Bluetti 5 év garanciát kínál az AC180T-re és 2 év garanciát a MultiCoolerre. Csatlakozzatok az Indiegogo kampányhoz február 21-től, hogy élvezhessétek a legjobb Super Early Bird ajánlatokat. Siessetek, hiszen csak korlátotzott számban érhetők el.

A Bluettiről

Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása mellett, azáltal, hogy környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínál beltéri és kültéri használatra egyaránt.

A kültéri kalandokhoz, a vészhelyzeti tartalék áramellátáshoz és a hálózaton kívüli élethez szabott változatos termékportfólióval a Bluetti iparágvezető, több mint 100 országban jelen van, és világszerte ügyfelek milliói tették le eszközei mellett a voksukat.

hirdetés