hirdetés

A Bluetti AC2A már rendelhető (X)

A legkisebb power station a határtalan szabadtéri kalandokhoz

hír
A Bluetti AC2A már rendelhető (X) 1

Forrás: Bluetti

írta: Bagi
2024-02-02

A Bluetti bemutatja a legkompaktabb power station modelljét, amely kompromisszumok nélkül szolgálja ki a kirándulás és a kültéri barkácsolás szerelmeseit. Február másodikától már kapható az AC2A, amely rendkívül kis mérettel és kivételes teljesítménnyel büszkélkedhet, ráadásul kedvező áron juthattok hozzá.

Forrás: Bluetti

Nem csak napenergiával, hanem AC konnektoron, autós aljzaton vagy ólom-savas akkumulátoron keresztül is feltölthetitek, így biztosítva a kiváló alkalmazkodóképességet és függyetlenséget. A Power Lifting módnak köszönhetően az AC2A akár 600 wattig képes táplálni nagy energiaigényű eszközöket, például elektromos fűtőtesteket, hűtőszekrényeket és hajszárítókat. Hasznos mind az otthoni biztonsági mentéshez áramszünet alatt, mind a vadkempingezéshez, ha nem szeretnétek feladni a kényelmet.

Abban az esetben, ha az áramkapacitás bővítésére van szükség az energiaigény kielégítése érdekében egy hosszabb utazás során, vagy az elektromos hálózattól távoli helyen szeretnétek használni a szerszámokat, az AC2A párosítható egy B80-as (806 Wh) bővítő akkumulátorral, így biztosítani tudja a folyamatos tápellátást.

Az AC2A további lényeges tulajdonságai közé tartozik a csendes működés (kevesebb, mint 50 dB), az intuitív LCD-kijelző és az alkalmazáson keresztüli teljes körű kezelés lehetősége. Itt olyan funkciókat aktiválhattok mint például a turbótöltés mód (teljes töltés 70 perc alatt).

Forrás: Bluetti

A Bluettiről

Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása mellett. Azáltal, hogy környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínál beltéri és kültéri használatra egyaránt, a Bluetti célja, hogy kivételes élményt nyújtson otthonaitokban, miközben hozzájárul bolygónk fenntartható jövőjéhez is. Ez a fenntartható energia iránti elkötelezettség segített a Bluettinek abban, hogy több mint 100 országban elérhetővé tegye a termékeit, és világszerte több millió ügyfél bizalmát elnyerje.

A Bluetti AC2A power station bevezető ára 229 euró, de további 10 euró kedvezményt kaptok a RENAC2A10  kuponkóddal, így 84 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért (219 euróért) szerezhetitek meg 2024. február 2. és február 26. között.

hirdetés