hirdetés

A Bluetti AC200P a legjobb ár/érték arányú aksi a piacon

A power stationök között az AC200P még mindig ott van a szeren

hír
A Bluetti AC200P a legjobb ár/érték arányú aksi a piacon 1

Forrás: Bluetti

írta: Don Kartács
2023-06-01

A Bluetti AC200P power stationről már párszor számot adtunk, hiszen ez az egyik olyan tárolási megoldás, ami még éppen hordozható, igaz, kell hozzá muszkli. Cserébe nagyobb konyhai eszközöket is kiszolgál, így kitelepülésekhez, komolyabb sátortáborozáshoz ideális darab. Ráadásul bővíthető a kapacitása, így ha többletteljesítményre van szükségetek, akkor kiegészíthetitek az alap invertert, az új modell, az AC180 megjelenése óta pedig egyre nyomottabb áron kapható, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból.

Forrás: Bluetti

Ahogyan korábban is említettem, az AC200P bővíthető a B230 és a B300 névre keresztelt kiegészítő akkumulátorokkal,

amivel az alap 2000 Wh a B230-cal 4048, míg a B300-zal 5072 Wh-ig bővíthető. Természetesen a bemeneti oldalon is kell valaminek lennie, ami feltölti a telepet, ezt megtehetitek a hagyományos elektromos hálózatról, ólomsavas akkumulátorról, vagy éppen ezek együttesével, maximum 1200 W teljesítménnyel. Ennél viszont sokkal jobb megoldás, ha napelemeket használtok, erre kiválóak a PV200 és PV350-es modellek, amikkel maximum 700 W-tal pumpálhatjátok be az energiát. Sőt, ha megvásároljátok a D050S névre keresztelt kiegészítőt, akkor ez felmegy 1200 W-ra, pont mintha a hálózatról töltenétek.

A termékek még így sem olcsók, de az árazásuk a korábbiakhoz képest alacsonyabb lett, ez az alábbiakat jelenti:

  • Bluetti AC200P inverter – 1499 €, vagyis 556 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Bluetti AC200P+PV350 napelem (340 € kedvezmény) – 2358 €, vagyis 875 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Bluetti AC200P+B230 kiegészítő telep (700 € kedvezmény) – 2898 €, vagyis 1 075 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Minden Bluetti termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

 

hirdetés