hirdetés

A BlitzWolf vigyáz a szemetekre

A BlitzWolf BW-PCM9 hordozható monitor és a BW-CML2 Air monitorlámpa kuponnal kapható

hír
A BlitzWolf vigyáz a szemetekre 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2023-10-03

Ma olyan BlitzWolf cuccokat válogattunk össze, amikkel nemcsak kényelmesebb lesz a munkavégzés, hanem még a szemeteket is kímélhetitek segítségükkel. A 16 colos PCM9 hordozható monitort bárhova magatokkal vihetitek, és kiegészíti a notebook kijelzőjét, a CML2 Air monitorlámpa pedig tükröződésmentesen bevilágítja a teljes munkaterületet. Mindkét termékre kupont is kaptunk a Banggoodtól, érdemes elgondolkodni a vásárláson.

BW-CML2 Air monitorlámpa

A monitorlámpa nem foglal helyet az asztalon, frontálisan világítja be a területet, így nem vet árnyékot a kezetek. Jól láthatjátok az asztalon a klaviatúrát, a jegyzeteket és minden mást, viszont nem tükröződik a fénye a monitoron. Az eszköz műanyagból és alumíniumból készült, és a hengeres kialakítás egész jól néz ki. A kijelző tetejére kell felragasztani egy mágneses platformot, és ehhez rögzül a lámpa.

44 centiméter hosszú és 92 darab LED van benne, amiknek az összteljesítménye 5 watt. A fényerőt 300 és 1000 lux között állíthatjátok. A végén találtok egy érintőgombot, amivel nemcsak a fényerőt, hanem a színhőmérsékletet is lehet szabályozni. Az áramot USB-ről kapja, be lehet dugni számítógépbe, töltőbe vagy akár egy power bankbe is.

Ha meg szertnétek vásárolni, használjátok a Banggoodon a BGSSR006  kupont, így mindössze 4700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., de a nevetséges szállítási költséggel is megkapjátok 5000-ért.

hirdetés