hirdetés

A BlitzWolf BW-WA3 Pro hangszóró még mindig szuper áron

Bulizz a szabadban a haverokkal

hír
A BlitzWolf BW-WA3 Pro hangszóró még mindig szuper áron 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-02

Ha szereted a zenét, és gyakran töltöd a szabadban az idődet, a BlitzWolf BW-WA3 Pro Bluetooth hangszóró tökéletes választás számodra. Ez az erőteljes, 120W teljesítményű hangszóró ideális kempingezéshez, túrázáshoz, vagy akár egy spontán szabadtéri bulihoz. Az IPX5 vízállóságának köszönhetően nem kell aggódnod az időjárás miatt, és a hosszú akkumulátor-élettartam biztosítja, hogy egész nap élvezheted kedvenc zenéidet. TWS párosítási lehetőséggel és dinamikus RGB fényshow-val a BW-WA3 Pro minden zenei élményt felejthetetlenné tesz.

Az EQ gomb megnyomásával három különböző mód közül választhatsz: erős basszus, vokál és 3D mód, így mindig a zenei ízlésedhez igazíthatod a hangzást. A készülék 28,75x11x10 centiméteres méretekkel és 2,6 kilogrammos tömeggel rendelkezik, vagyis nem épp egy kis darab, de cserébe 120 wattos teljesítményt nyújt. A hangszóró hordozhatóságát a levehető vállpánt növeli, így bárhová könnyedén magaddal viheted.

Most a BlitzWolf Nyári Fesztivál keretében, a RendKinai819  kuponkóddal mindössze 33 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be ezt a kiváló hangszórót. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, bulizzatok a haverokkal önfeledten a szabadban is!

hirdetés