hirdetés

A BlitzWill lámpák is remek akcióban, EU raktárról

Többféle típus is kapható

hír
A BlitzWill lámpák is remek akcióban, EU raktárról 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2022-12-09

A BlitzWolf egy ideje már BlitzWill néven dobja piacra a különböző okosvilágításait, amikből fel is gyűlt pár, az EU raktár fesztiválon pedig ezek egy-egy egyedi kuponnal, jó áron megvásárolhatók. Van többféle mennyezeti lámpa, LED-es „neoncsík” és Ambilight jellegű LED szalag is. Az összes EU raktárból érkezik, gyors szállítással és jutányos áron.

A BlitzWill lámpák is remek akcióban, EU raktárról 2

Forrás: Banggood

BlitzWill mennyezeti lámpák

A BW-CLT1 és BW-CLT2 alig különböznek valamiben. A funkcióikat tekintve nagyjából azonosak, csak méretben és teljesítményben térnek el. A kisebbik 30 cm átmérőjű, és 2200 lumen fényerővel bír, míg a nagyobb 40 centis és 4100 lumenes. Mind a kettő okos, tehát kapcsolódik az otthoni WiFi hálózathoz, és így távolról is vezérelhetők okostelefonról. A teret állítható színhőmérsékletű és fényerejű LED-ekkel világítják be, felfele pedig RGB LED-ek néznek, amikkel különleges atmoszférát képesek teremteni.

Tuya és Smart Life kompatibilisek, az appban állíthatjuk a fényerőt, a színhőmérsékletet, a színeket, mindenféle fényjátékot és természetesen időzíthetjük is őket. A nagyobbat azonban nemcsak a telefonról vezérelhetjük, mert kapunk hozzá egy hagyományos távirányítót is.

A BW-CLT1 most az egyedi RendKinai427  kuponkóddal 17 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, a nagyobb lámpa pedig a RendKinai426  kóddal 20 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg. Ingyenesen szállítják házhoz, ráadásul csehországi raktárból, pár nap leforgása alatt.

A BlitzWill lámpák is remek akcióban, EU raktárról 3

Forrás: Banggood

BlitzWill okos LED „fénycső”

Természetesen nem fénycső a BW-NL1, hanem egy olyan LED szalag, ami inkább hasonlít egy hajlítható fénycsőre. A 3 méter hosszú világítótestet úgy hajlíthatjuk, ahogy tetszik, így pedig nagyon könnyen formázhatjuk, a hozzá adott klipszekkel pedig a falra is rögzíthetjük. Mivel okoseszköz ez is, így telefonról vezérelhető, ráadásul nem is akárhogy. Az IC chipeknek köszönhetően kisebb szekciónként adhatjuk meg, hogy milyen színben pompázzanak a világító diódák, ezzel szép átmeneteket vagy oda-vissza futkározó fényeket is kreálhatunk a falunkra. Lehet távolról állítgatni, és az appon keresztül vezérelhetjük hangutasításokkal is. Többféle módot – zenére ütemesen változó, lélegző, fényerejét folyamatosan változtató stb. – is beállíthatunk, változtathatjuk a fényerőt, időzíthetjük vagy akár programozhatjuk a színátmeneteket is. A még egyszerűbb vezérelhetőség jegyében egy hagyományos távirányító is jár hozzá.

Az EU raktár fesztiválon a RendKinai424  egyedi kuponkóddal lehet megrendelni mindössze 16 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással, EU raktárból.

A BlitzWill lámpák is remek akcióban, EU raktárról 4

Forrás: Banggood

BlitzWill Ambilight LED szalag

A szett lelke egy 5 méter hosszú LED szalag, amit akár egy 85 colos tévére is feltehetünk, a rögzítéséhez pedig kapunk egy csomó klipszet. Egyszerű okos LED szalagként is működik, tud mindenféle színben világítani, lehet állítani a fényerejét és a színeit, ráadásul egy szalagon belül többféle színre megjelenítésére is képes. Okostelefonos appal megy és figyeli a zenét is, és képes lekövetni az ütemét, akár egy filmnek is. Azért nyilván a legfontosabb maga az Ambilight funkció, ami azt jelenti, hogy a TV hátuljáról a falat olyan színnel világítja meg, amilyen éppen az adott kép. De nem egyféle módon, hanem például, ha a képen egy zöld mező van kék éggel, akkor felül kéken világít, alul pedig zölden. Gyakorlatilag kiterjeszti a képet és ezzel együtt a filmezés élményét is. Erre úgy képes, hogy a forrás eszköz jelét egy kontrollerbe kell vezetni HDMI kábelen keresztül, és onnan kapja az információt a LED szalag.

A Philipsnek vannak ilyen tévéi, de ha nem akarunk emiatt cserélni, akkor a BlitzWill megoldása is megteszi. Az EU raktár fesztiválon a RendKinai428  egyedi kuponkóddal 27 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg EU raktárból.

hirdetés