hirdetés

A 18. Crazy Thursday is elrajtolt

Ezúttal jó sok termékkel

hír
A 18. Crazy Thursday is elrajtolt 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-08-18

Ahogy minden csütörtökön, úgy most is elindult délelőtt 10 órakor a Banggoodon a Crazy Thursday. Ezúttal nyolc kiemelt terméket tudunk akciósan megvásárolni, de vannak egyéb ajánlatok is az oldalon. Nem mindtől kell hanyatt vágni magunkat, de kiemeljük azt a hármat, amik szerintünk a legjobb ajánlatok, és ennyiért tényleg érdemes megvásárolni. Az egyik egy prémium porszívó, aztán van egy BlitzWolf kültéri lámpa, és egy Riwa hajvágógép.

A Crazy Thursday úgy működik, hogy a gyűjtőoldalon rá kell kattintani a piros „Get” gombra,

ekkor megkapjuk az akciós kupont, majd tovább haladva a termékoldalra, azt a kosárba kell tennünk, utána tudjuk kiválasztani a begyűjtött akciós kupont, amivel már remek áron megvásárolhatjuk a terméket. Bár leírva bonyolultnak tűnik, valójában egyáltalán nem az.

A 18. Crazy Thursday is elrajtolt 2

Forrás: Banggood.com

Shunzao Z15 állóporszívó

A gyártónak ez a legújabb, és egyelőre legerősebb porszívója, amit azoknak ajánlunk, akik a jó minőséget, a nagy szívóerőt és a sok kiegészítőt keresik egy ilyen gépben. A Z15 210 AW szívóteljesítménnyel bír, pascalban kifejezve pedig a legerősebb módban 30 kPa megy neki, de nyilván szabályozható az ereje. Brushless motoros, a szívóerőt pedig a motoros forgókefe segíti, amiből kettőt is adnak hozzá, egyet padlóra, egyet pedig kárpitra. A szőnyegeket érzékeli, és ott automatikusan megemeli a szívóteljesítményt, ami pedig zseniális benne, hogy egy oszcilláló kés dolgozik benne, ami feldarabolja a hajszálakat, így nem tekeredik fel a kefére, és egyszerűbb a tisztítása. 5 lépcsős szűrőrendszerrel a levegőből kiszedi a szennyeződések 99,97%-át, és egy H10-es és egy H12-es HEPA filter is dolgozik benne. Ahogy megszokhattuk a prémium gépek esetében, itt is adott a kijelző, amin látjuk a szívóerőt, a töltési szintet és egyéb más infókat. Adnak hozzá a két motoros fejen kívül két szűkítő fejet, állatok tisztítására szolgáló fejet, töltőt és fali dokkolót.

Egy erős és jó porszívó a Shunzao Z15, de nem is kifejezetten olcsó. A Crazy Thursday-en elengednek belőle pár dollárt, így pedig már 113 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ingyenes, EU raktáras szállítással.

A 18. Crazy Thursday is elrajtolt 3

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-OLT9 kültéri napelemes lámpa

Ez a kültéri lámpa abban különbözik a legtöbb hasonló társától, hogy melegfényű. Az eszközben 128 darab SMD2835-ös LED van, és 3000 Kelvines színhőmérséklettel rendelkezik, a fényereje pedig 400 lumen. Három LED panelből áll, melyek külön mozgathatók, és tetszőlegesen irányíthatjuk a fényét. Fény- és mozgásérzékelővel is rendelkezik, tehát amikor világos van, akkor nem fog világítani, csak sötétben és abban az esetben, ha mozgás van. Ezt 8 méteren belül érzékeli, és fél percig marad bekapcsolva. A tetején napelem található, ami 6-8 napsütötte óra után tölti fel az 1800 mAh kapacitású akkumulátorát, amiről üzemel. IP64-es vízállósággal rendelkezik, így ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Nem kínál rá nagyon nagy kedvezményt a Crazy Thursday, de egy kicsit lehet faragni az árán, így pedig már 8300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni csehországi raktárból.

A 18. Crazy Thursday is elrajtolt 4

Forrás: Banggood.com

Riwa hajvágógép

Ha nem vagyunk nagyon finnyásak, akkor vághatjuk otthon a hajunkat vagy megkérhetjük erre a párunkat. Egy hajvágógép rendkívül gyorsan visszatermeli az árát, hiszen maximum 2-3 fodrászati jön ki belőle, több nemigen. A Riwa hajvágógépe egy kényelmesen használható darab, teljesen vezetékmentes, egy töltéssel pedig három órán keresztül, folyamatosan tud üzemelni. Azzal is tisztában lehetünk, hogy mennyi szufla van még az aksiban, mert korrekten kijelzi 20% pontossággal. Adnak hozzá négy távtartó fésűt, a vágáshosszúság finomhangolása pedig négy lépcsőben állítható. Kétféle sebességi fokozata is van, erősebb haj esetében érdemes kicsit feljebb csavarni a teljesítményt.

Nem drága eszköz a Crazy Thursday akcióban a Riwa hajvágógép, mindössze 11 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, és teljesen ingyenes szállítási opcióval küldik.

hirdetés