hirdetés

9/10-es tablet 35 ezer forintért, ilyen az N-one Npad Pro

Jó értékelést kapott nálunk ez a tablet, megéri most megvenni

hír
9/10-es tablet 35 ezer forintért, ilyen az N-one Npad Pro 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-29

A tablet egy olyan kiegészítő legtöbbünk életében, amely második, de inkább harmadik vonalbeli médiaeszköz, praktikus, ha van, de nélkülözhető, épp ezért legtöbbünk nem is szeretne rá sokat költeni. Az N-One Npad Pro abszolút jó választás, főleg ár-érték arányát tekintve. 35 ezer forintért lehet most megszerezni, sose volt még ilyen olcsó ez a gyors, hardverileg és kijelző tekintetében elég jó kütyü – ahogy az korábbi tesztünkből kiderült. Szinte hihetetlen, hogy ilyen alacsony áron elérhetővé tették. Nézzük, mi a pontos ajánlat!

A beépített mikrofon és hangszóró jó minőségű hangot biztosít és támogatja az MP3, a WMA, az AAC, az MPEG4, továbbá a H.264 hang- és videóformátumokat. A tablet egy 10,4 hüvelykes IPS-kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 2000×1200 pixel, ami tiszta és élénk képet biztosít, akár filmnézésről, akár munkáról van szó. A készülék méretei 241x16x8,3 miliméter és csupán 550 gramm.

Az N-One NPad Pro kommunikál a 4G LTE-hálózatokkal, emellett rendelkezik WiFi- és Bluetooth kapcsolattal, valamint GPS képességekkel, beleértve a GPS/GALILEO/GLONASS/BDS/A-GPS rendszereket, valamint támogatja az OTG-funkciót. A tabletben egy 6600 mAh-s akkumulátort helyeztek el, amely elegendő üzemidőt biztosít egy teljes napos használathoz, ami papíron 8 óra, viszont ez abszolút függ az egyéni felhasználástól. A csomag tartalmaz egy tokot és egy üveg képernyővédőt is.

Az N-One NPad Pro nem egy ismert márka terméke, de olyan felhasználóknak ajánlott, akik számára fontos az ár-érték arány és nem ragaszkodnak feltétlenül a legnevesebb gyártókhoz. A Banggoodon most 35 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a BGc77cc8  kuponkód megadását követően a tiétek is lehet. Más költség nincs és az európai raktárból hamar megérkezik.

hirdetés