hirdetés

8100 forint a Toocki 100 wattos, 4 portos GaN töltője

Kétszer ennyibe is kerülhetne

hír
8100 forint a Toocki 100 wattos, 4 portos GaN töltője 1

Forrás: AliExpress, Factory Direct Collected Store

írta: SonkaMod
2023-03-08

Úgy látszik, hogy ez a hét a Toocki töltőkről szól, hiszen tegnap megírtam, hogy nagyon kedvező áron vihetők a gyártó 67 wattos fali töltői, illetve a 120 wattos autós töltői, de ma egy újabb nyalánksággal készültem. Ez pedig nem más, mint a Toockinak a 100 wattos, 4 töltőporttal rendelkező eszköze, mellyel mindenféle gyorstöltős eszköz táplálható, és akár egyidőben is tudjuk fantasztikus sebességgel tölteni a kütyüjeinket. A legjobb pedig nyilván az ár, hiszen nagyjából 8100 Ft-ért megkapjuk ezt a tudást, ami elképesztően alacsony ár.

Egyidőben tölthetünk egy notebookot 45 wattal, ami már aktív használat mellett is látványos töltést eredményez, nem csak szinten tartást, közben egy másik porton 30 wattal mehet az okostelefon töltése, ami már egy elég combos gyorstöltésnek felel meg, és akkor még mindig marad két port, amire feltehetjük az e-bookunkat és a TWS fülesünket, amit még mindig a maximális sebességgel tud tölteni az eszköz, hiszen még 25 watton osztozik ez a két kisebb fogyasztó is.

Az a durva, hogy egy ilyen erős töltőt eszméletlenül olcsón adnak most az Aliexpressen. Alapból is nagyon jutányos áron mérik, de Aliexpress coinokkal és automatikus kedvezménnyel a kosárban még lejjebb megy az ára, ami annyit jelent, hogy már 8100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is rendelhetjük ingyenes házhozszállítással. Ennyiért majdhogynem ajándék, érdemes rá minél előbb lecsapni.

hirdetés