hirdetés

70 ezer forint környékén a Redmi Note 11S ára

Most jó áron az alsó-középkategóriás teló

hír
70 ezer forint környékén a Redmi Note 11S ára 1

Forrás: Aliexpress

írta: Atika
2022-11-08

A Redmi Note 11 szériát még év elején mutatták be, azóta pedig jelentősen mérséklődött az áruk, bár ez a forintban fizetendő végösszegben már nem igazán mutatkozik meg. A Banggoodon most 71 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elhozhatjuk a Note 11S 6/64 GB-os verzióját egy kuponnal, ami egy igen jó ajánlat egy AMOLED kijelzős telefonért.

A másik fontos különbség az olcsóbb modellhez képest a kameraszett, amiben a Pro variánssal osztozik a 11S. Értelemszerűen a Redmi Note 11-nél jobb képminőséget várhattok el a hardverektől:

  • 108 MP-es Samsung főkamera
  • 8 MP-es ultraszéles egység 118 fokos látószöggel
  • 2 MP-es makró kamera
  • 2 MP-es mélységélességért felelős szenzor
  • 16 MP-es szelfi kamera

Vezeték nélküli kommunikáció szintjén a már alapnak számító 4G-t – ráadásul dual SIM + micro SD foglalatos kivitelben -, NFC-t, ac WiFi-t, Bluetooth 5.0-t és mindenféle helymeghatározó rendszereket támogató GPS modult kaptok, miközben a jó öreg 3,5 mm-es jack csatlakozót is élvezhetitek.

A Redmi Note 11S most flash dealben kapható, így a kuponnal sem kell vacakolnotok. A kínai raktárból elérhető készülék 71 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Természetesen, ahogy azt már megszokhattátok, az ár tartalmazza az áfát, és semmilyen extra költséggel nem kell számolnotok.

hirdetés