hirdetés

70 000 Ft-ért is van roller a Cafagónál

Kétkerekű, WiFi-s kamera és játékkonzol található a felhozatalban

hír
70 000 Ft-ért is van roller a Cafagónál 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2022-11-18

A Cafago általában arról híres, hogy relatív kevés terméket forgalmaznak, de azokat jó olcsón, illetve többnyire  ingyenes szállítás mellett küldik ki a cuccaikat. A mai felhozatalra is megállnak ezek az ismérvek, így mindenkinek érdemes rákukkantania a minimalista rollerre, a kamerára és a játékkonzolra is, főleg hogy ezek közül akár 2 is megfelelő ajándék lehet karácsonyra. Kivételesen kuponoka sincsen szükségetek a kiváló árak eléréséhez.

WiFi-s 1080p-s kamera – Nevenincs

A kamerának nem találtam meg a márkanevét, viszont 6100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért annyira sok mindent tud, hogy ez az ár még így is nevetséges. Először is, 1080p a felbontása – 20 FPS mellett -, ami már ennyiért önmagában ritka, az meg pláne, hogy még forgatható is. Oldalra 360 fokban, fel-le 90 fokban képes elfordulni, vagyis lehet vele pásztázni a környezetet, amivel így sokkal nagyobb területet lehet lefedni. Természetesen ez a modell is lát éjszaka infravörös LED-ek segítségével, de a LED-ek nélkül is tud képet alkotni, ilyenkor sötétben is képes színes képest adni, mondjuk hogy milyet, az már egy másik kérdés.

Mivel van beépített mikrofonja és hangszórója is, ezért kétirányú kommunikációt is meg lehet vele valósítani,

vagyis akár kapukamerának is használható, és szólhattok a futárnak is, hogy hova tegye le a csomagotokat, de a betörőre is rá lehet kiabálni a kamera segítségével. A felvett videókat két helyre is képes eltárolni, egyrészt a kameratestbe rejtett micro SD kártyára, másrészt pedig a felhőbe, így ha valaki esetleg leveri az eszközt, akkor is megmaradnak a netes mentésben az adatok. Mint minden WiFi alapú kamera, ez is applikációból vezérelhető, a vezérlőfelület meg is osztható, összesen 14 emberrel, így akár az egész család nézelődhet a segítségével vagy állítgathatja a funkciókat. Ha megtetszett a modell, akkor 6100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, ingyenes szállítás mellett, az áfát pedig a Cafago már belekalkulálta az árba.

M8 játékkonzol szett – Emuláljuk kedvenceinket

Az M8 nem más, mint egy HDMI porttal ellátott mini számítógép, amit egy megjelenítőbe – TV, monitor – lehet dugni, és retró játékokat emulál. Már ez a berendezés sem lenne különösebben drága 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, de ráadásul a csomagban két PlayStation DualShock jellegű kontroller is helyet kapott, ami így már igencsak fullosnak néz ki. Az M8 az alábbi rendszereket képes emulálni: MAME, FC, GB, GBA, GBC, MD, SFC, PS1, ATARI2600, ATARI7800, ezek közül valószínűleg a legismertebb a Sony és az ATARI megoldásai, de állítólag összesen 40 különböző rendszerrel kompatibilis. A 64 GB-os háttértárat micro SD kártya segítségével tovább lehet bővíteni 32 GB-tal, ha ti is szeretnétek néhány nagy nevet felmásolni a konzolra. Szóval aki szeretne gyerekkora retró játékaival újra játszani, annak az M8 egy meglehetősen jó opció, főleg hogy az árán felül egyéb költséggel nem kell számolnotok, mivel a szállítás is ingyenes.

hirdetés