hirdetés

6500 forintért vihető a Xiaomi digitális rajztáblája

Jegyzeteléshez és rajzoláshoz is jó

hír
6500 forintért vihető a Xiaomi digitális rajztáblája 1
írta: hajas
2021-11-10

A törölhető rajztáblák a mai napig óriási slágertermékek. Igaz, a 90-es és 2000-es évek utódtermékei ma már jóval nagyobb és rendszerint digitális LCD kijelzővel rendelkeznek. A Xiaomi Mijia digitális rajztábla ideális ajándék lehet a sokat rajzoló gyerkőcöknek, de akár a sokat jegyzetelő felnőtteknek is, főleg, hogy elég kedvező most az ára.

A Xiaomi Mijia digitális rajztáblája hatalmas, 13,5 colos átmérőjű képernyővel rendelkezik, ami akkora, mint egy kisebb laptop kijelzője, így bőven van hely rajta a jegyzeteknek, rajzoknak. A készülék egyedi LCD filmréteget használ, aminek köszönhetően a „tinta” színe zöldeskék. Nagy előnye, hogy szinte ugyanolyan élmény rajta írni és rajzolni, mintha azt hagyományos papíron tennétek. A vonal vastagsága aszerint változik, hogy milyen erősen nyomjátok rá a tollat, vagyis, ha erősebben, akkor vastagabban, ha pedig gyengébben, akkor vékonyabban jelennek meg rajta a vonalak. A kijelzője nem bocsát ki fényt – ellentétben egy hagyományos LCD kijelzővel -, így kíméli a szemeiteket.

Az irományokat a készülék alján található gomb segítségével tudjátok törölni, és csak ilyenkor fogyaszt energiát, így elegendő évente egyszer cserélnetek benne a gombelemet. Az oldalán találtok egy zároló gombot, ami megakadályozza a véletlen törléseket. A mellékelt stylus toll mindössze 7 grammos tömeggel rendelkezik, ráadásul mágneses, így simán odabiggyeszthetitek a készülék oldalára.

A készüléket a BG4ab3d9 kuponkóddal 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni a Banggood csehországi raktárából, ingyenes és villámgyors szállítással.

hirdetés