hirdetés

60 wattos powerbank a BlitzWolftól

Ez eddig hiányzott a palettáról

hír
60 wattos powerbank a BlitzWolftól 1
írta: SonkaMod
2021-01-27

Nagyteljesítményű powerbankekkel nem lehet Dunát rekeszteni, legalábbis, ha 60-65 watt körül keresünk. A Baseusnak van remek eszköze, ami tudja ezt a teljesítményt, és megbízható, de hirtelen nem is tudnánk mást mondani. A Xiaominak akad még egy 45 W-ra képes, de körülbelül ennyi is a felhozatal. A BlitzWolfnak is csak kisteljesítményű eszközei voltak eddig, így kellett már a 60 wattos BW-P14, mint egy falat kenyér.

Mint látható, ez a powerbank az összes gyorstöltési szabványt ismeri, ami csak elvárható tőle. Nagyteljesítményű, így a védelmi rendszerek sem maradhattak ki belőle. Az alábbi biztonsági védelmek találhatók meg benne: túláram, túlfeszültség, rövidzárlat, túlmelegedés.

Egy ilyen külső akkumulátor nem lehet olcsó, de szerencsére a BlitzWolfnak sikerült megmaradni a földön, így nem is vészes a kütyü ára. Egyelőre előrendelésben érhető el, és azért érdemes most rendelni, mert ha később feljebb csúszik az ára, akkor már nem fog beférni áfahatár alá, ami alá most még épp befért. Szállítással együtt 13 000 forintért tudjuk megrendelni.

hirdetés