hirdetés

5G-vel és gyorstöltéssel érkezett a Doogee V10

Strapatelefon a javából

hír
5G-vel és gyorstöltéssel érkezett a Doogee V10 1
írta: SonkaMod
2021-09-17

Immáron megérkezett a Doogee legújabb strapatelefonja, a V10. A készülék elég betyáros hardvert kapott, próbáltak belezsúfolni mindent, ami csak kellhet. Ez persze az árazásán is meglátszik, de mégis azt lehet mondani, hogy nem lett ahhoz képest drága. Azon felhasználókat célozzák vele, akik hajlandók viszonylag sok pénzt fizetni egy mobilért, de elvárják, hogy az teljesítsen is rendesen, és ne kelljen rá úgy vigyázni, mint a szemük fényére.

A strapatelefonos tulajdonságai hasonlók, mint most már az összes ilyen telefonnak mostanában, tehát IP68 és IP69K szabványokkal rendelkezik, 5 méteres mélységben is vízálló két órán keresztül, az eséseket pedig 3 méterről is kibírja.

A Doogee V10 egy elég erős telefon lett, talán a kis felbontású kijelzőt lehetne neki felróni, de azt betudhatjuk annak is, hogy azzal is energiát akartak spórolni, hogy tovább bírja az akkumulátora. Mindenesetre jó készüléknek tűnik, az előrendelés pedig már megkezdődött rá a Banggoodon. Az első 200 darabot 88 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni, szállítási költséggel együtt. A mobilt futárszolgálat szállítja házhoz, importköltséget pedig nem kell utána fizetni.

hirdetés