hirdetés

58 400 Ft-ért kuponozhatod a Proscenic V10 robotporszívót

Vibright felmosó és erős szívóerő kombinációjával

hír
58 400 Ft-ért kuponozhatod a Proscenic V10 robotporszívót 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-15

A mindennapi takarítás már nem jelenthet gondot, ha van egy okos eszközöd, amely mindent elvégez helyetted. A Proscenic V10 robotporszívó nemcsak porszívóz, de fel is törli a padlót, mindezt 3000 Pa szívóerővel és precíz LDS navigációval. Ez az apró, ám erőteljes eszköz automatikusan felismeri a szőnyegeket, mélytisztítást végez és könnyen elboldogul a bútorok alatt is. Kiváló választás, ha valóban hatékony és okos takarítórendszerre vágysz anélkül, hogy mélyen a pénztárcádba kelljen nyúlni.

Az eszköz emellett ultrahangos szőnyegérzékelővel is felszerelt, amely automatikusan növeli a szívóerőt, ha szőnyegre érkezik, de a felmosó tartállyal rendelkező módban kikerüli a szőnyegeket, így nem fogja összevizezni azokat. Összesen 28 különböző érzékelő gondoskodik arról, hogy a készülék biztonságosan közlekedjen a bútorok között, elkerülje az ütközéseket, és ne essen le például a lépcsőkön.

A Proscenic V10 robotporszívó használata egyszerű, főleg a hozzá tartozó felhasználóbarát applikációval. Az alkalmazás segítségével könnyedén ütemezheted a takarítást, akár külön helyiségekre bontva is, így amíg te távol vagy, a robot elvégzi a dolgát. Nyomon követheted, mennyi ideig tartott a takarítás, és mekkora területet fedett le a porszívó. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha nagyobb otthonban élsz, vagy több emelet van a lakásban, hiszen akár öt térkép is elmenthető az appban, hogy minden szinten hatékonyan tudjon dolgozni a robot.

Ha szeretnél többet megtudni a működéséről, olvasd el a róla készült tesztünket is, melyet ide kattintva találsz meg. A Proscenic V10 robotporszívó a BG1166b5  kuponkóddal most 58 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapható, ingyenes szállítással cseh raktárból érkezik, ami gyors és kényelmes kiszállítást jelent.

hirdetés