hirdetés

50% kedvezmény Windows 10-re és Office-ra

Vissza a suliba akció!

hír
50% kedvezmény Windows 10-re és Office-ra 1
írta: Atika
2020-07-21

A Keysworlds.com most egy speciális Vissza a suliba promócióval jelentkezik, amely során 50%-kal olcsóbban szerezhetitek be a Microsoft Office programcsomagot, de közben minden egyéb szoftverre 38% kedvezményt adnak.

50% kedvezmény minden MS Office 2019-re

A Microsoft Office programcsomag a legnépszerűbb és legsokoldalúbb irodai szoftver. Egyaránt ajánlott cégeknek és magánszemélyeknek is, a Keysworldsön pedig most 50% kedvezményt adnak minden Office 2019-re vagy azt tartalmazó csomagra. A BTS50 kupont felhasználva az alábbi árakon juthattok hozzá:

-40% minden egyéb Office programcsomagra

Az Office 2016-os verziójára a Keysworlds külön akciót is indított, így akinek nincs szüksége a legújabb fejlesztésekre az olcsóbban is hozzájuthat a kiváló irodai programokhoz. A BTS40 kuponkóddal 40% kedvezményt kaptok minden Office 2016-ra:

Ne feledjétek el, hogy a Vissza a suliba promóció jelenleg is zajlik, ezért érdemes minél hamarabb lecsapni az ajánlatokra, mert nem lehet tudni mikor válnak érvénytelenné a kuponok.

A rendelés után perceken belül érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükségetek, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen éritek el.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés