hirdetés

4 érdekes telefon, amely nem jutott el Európába

hír
4 érdekes telefon, amely nem jutott el Európába 1

Forrás: Xiaomi

írta: Atika
2023-03-08

A mobiltelefon-gyártók gyakran különböző készülékeket dobhatnak piacra különböző régiókban, és néhány telefon nem kerül az európai piacra. Az alábbiakban ismertetünk néhány érdekes telefonmodellt, amelyeket nem forgalmaznak Európában.

Mivel a telefon rendkívül magas áron került piacra és a gyártása is limitált volt, így az elérhetősége korlátozott. Azonban az Xiaomi továbbra is kínál hasonló, magas szintű okostelefonokat, amelyek egy része azonos technológiai innovációkat használ, mint a Xiaomi Mi Mix Alpha.

Meizu Pro 7 Plus

Ez a készülék szintén csak Ázsiában volt kapható. A telefon hátlapján két kijelző található, az egyik a hagyományos, a másik pedig a selfie-kamera használatakor segít.

A Meizu Pro 7 Plus egy 2017-ben kiadott okostelefon, amelyet a kínai Meizu Technology gyártott. A telefon egy 5,7 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, és a MediaTek Helio X30 processzorral van felszerelve. A telefon memóriája 6 GB RAM és 64/128 GB tárhely áll rendelkezésre.

A készülék hátsó kamerája két darab 12 megapixeles szenzor, az előlapi kamera pedig 16 megapixeles. Az egyik érdekes tulajdonsága, hogy a készülék hátoldalán található egy második, 1,9 hüvelykes, szintén Super AMOLED kijelző, amely az értesítések megjelenítésére, valamint az idő, a dátum és az akkumulátor töltöttségi szintjének megjelenítésére is alkalmas. A Meizu Pro 7 Plus az Android 7.0 Nougat operációs rendszerrel érkezett, és azóta is kapható számos online kereskedőnél.

Samsung W20 5G

Ez a telefon a Samsung W-sorozatának része, amely kifejezetten a kínai piacra készült. A telefon hasonlít a Galaxy Fold-hoz, de kétszer annyi RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel rendelkezik.

A Samsung W20 5G egy 7,3 hüvelykes, dinamikus AMOLED képernyővel büszkélkedik, amely felbontása 2152 x 1536 pixel. A készülék 12 GB RAM-mal, valamint Snapdragon 855+ processzorral és 5G támogatással is rendelkezik.

A telefonnak két kamerája van – egy 16 megapixeles ultranagy látószögű kamera és egy 12 megapixeles széles látószögű kamera – és egy 10 megapixeles előlapi kamera is található rajta. A készülék 4235 mAh akkumulátorral rendelkezik, amelyet gyorsan lehet tölteni a 15W-os gyorstöltési technológiának köszönhetően.

Összességében a Samsung W20 5G egy magas szintű készülék, amelynek különlegessége a hajlítható kijelző és az 5G támogatás. Azonban fontos megjegyezni, hogy ez a készülék csak a kínai piacon érhető el, és nem minden országban kapható.

Oppo Find X

Ez a telefon valójában az egész készüléket elfedő kijelzővel rendelkezik, amely a kamerák vagy más funkciók használatakor emelkedik ki a telefon tetejéből.

Az Oppo Find X egy prémium kategóriás okostelefon, amelyet az Oppo, egy kínai elektronikai vállalat készített. Az eszköz bemutatása 2018-ban történt, és azóta is elérhető a piacon.

Az Oppo Find X különleges megjelenést kínál, ugyanis az elsődleges kamera és a selfie kamera is egy rejtett mechanizmussal kerül elő a készülék tetején, amikor használni szeretnénk őket. A telefon 6,42 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely egy 93,8 százalékos kijelzőt nyújt az elülső felületen. Az eszköz a Qualcomm Snapdragon 845 processzort használja, 8 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel.

Az Oppo Find X egy hátsó dupla kamerával rendelkezik, amelynek egyik lencséje 16 megapixeles, míg a másik 20 megapixeles. Az előlapi kamera 25 megapixeles. A telefon 3 730 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amelyet a VOOC gyors töltéssel lehet tölteni. Az eszköz Android 8.1 Oreo rendszerrel indul, amelyre azóta már elérhető a frissebb Android 10.

Az Oppo Find X egy magas színvonalú telefon, amelyet azoknak ajánlunk, akik kiváló minőségű kamerát és kijelzőt keresnek, valamint szeretnének valami innovatívat az eszközükkel kapcsolatban.

ZTE Nubia Red Magic Mars

Ez a készülék gamereknek készült, és nagyon magas szintű teljesítményt nyújt. Azonban csak Kínában és Ázsiában volt kapható.

A ZTE Nubia Red Magic Mars egy gaming telefon, amelyet a kínai ZTE cég gyárt. A telefon 2019-ben jelent meg, és az első generációs Nubia Red Magic utódja.

A telefon 6,0 hüvelykes, 1080 x 2160 pixeles IPS LCD kijelzővel rendelkezik, amelyet a Corning Gorilla Glass 4 védi. Az eszköz egy Qualcomm Snapdragon 845 chipsetet és 6 vagy 8 GB RAM-ot használ, valamint 64 vagy 128 GB belső tárhelyet kínál.

A Nubia Red Magic Mars egy kifejezetten gaming telefon, amelynek két oldalán találhatók szellőzőnyílások, amelyek javítják a hőelvezetést a nagyobb terhelés alatt. A telefon továbbá rendelkezik egy dedikált játék üzemmóddal, amely optimalizálja a teljesítményt és minimalizálja a zavaró értesítéseket.

A telefon hátlapján egy 16 megapixeles fő kamera és egy 8 megapixeles előlapi kamera található. Az eszköz egy 3800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amelyet a Qualcomm Quick Charge 4.0 gyors töltése támogat.

Összességében a ZTE Nubia Red Magic Mars egy erős gaming telefon, amelyet a teljesítmény, a hűtés és a játékélmény optimalizálása érdekében terveztek.

hirdetés