hirdetés

3D nyomtatók a Cafagóról

Olcsóbb lett a Creality K1C és az Artillery Sidewinder X3 Plus is

hír
3D nyomtatók a Cafagóról 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-03-19

A Cafago az alkotás szerelmeseinek kedveskedik a héten. Két nagyszerű 3D nyomtatót ajánlottak a figyelmünkbe, amik a kezdők és a haladóbbak igényeit is kielégítik. A Creality K1C kütyüjéhez egy ütős kupont is küldtek, az Artillery Sidewinder X3 Plus ára pedig durván csökkent. Mindkét terméket német raktárból, ingyen szállítják.

A Cafago K1CTT kuponjával a listaárhoz képest most jóval olcsóbban, 197 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, német raktárból, ingyenes kiszállítással.

Artillery Sidewinder X3 Plus 3D nyomtató

A Sidewinder X3 Plus elég méretes, 300×300×400 mm-es nyomtatási mérettel büszkélkedhet, amely elég nagy kreatív szabadságot biztosít. A mágneses nyomtatási platformnak köszönhetően könnyen levehetők a 3D modellek. Akár 300 mm/s sebességgel is képes nyomtatni 0,1 mm-es pontossággal, így gyorsabban készíthettek precíz modelleket, ráadásul a működése ultra csendes. Kezeli a magas hőmérsékletű szálakat, beleértve a PLA/TPU/PETG/ABS-t és a nejlont, hiszen a fúvóka 300 fokot képes biztosítani. Egy továbbfejlesztett, 49 pontos automatikus szintező dolgozik benne, a kezdők számára is egyszerűen használható. Felszerelték filament kifutás érzékelővel, képes folytatni a nyomtatást áramkimaradás vagy a filament elfogyása után ott, ahol abbahagyta.

A Cafagón leesett az ára, 94 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni német raktárból, és ingyenes szállítással.

hirdetés