hirdetés

3D nyomtató és roller a Cafago mai ajánlata

A Kingroon KP3S egy új jövevény a placcon

hír
3D nyomtató és roller a Cafago mai ajánlata 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-03-03

A Cafago általában folyamatosan akciózós kedvében van, gyakorlatilag olyan alacsonyak az áraik, mint másoknál ugyanez kuponnal. Ma egy budget rollert kínálnak, ami olcsó, de emiatt a használhatósága is viszonylag korlátozott. A másik „delikvens” pedig egy 3D nyomtató Kingroon KP3S néven. Mindkettő EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Kingroon KP3S 3D nyomtató – Kis helyen is elfér

A Kingroon KP3S egy relatíve kisméretű 3D nyomtató, amit azok fognak értékelni, akiknek nem sok hely áll a rendelkezésükre, hiszen a munkaterülete csak 180x180x180 mm-es, viszont még ez a terület is elég a legtöbb használati tárgy kinyomtatására. Gyakorlatból tudom, hogy nagyon sok esetben nem használják ki a tulajdonosok az ennél nagyobb területet sem, szóval éppenséggel itt lehet egy kicsit faragni a méreteken. A tárgyasztal felső panelja mágneses és flexibilis, ami segíti az elkészült tárgyak leválasztását. A felfűtés extra gyorsan történik, 20 fokos hőmérséklet mellett 110 fokig 3 perc alatt megtörténik a folyamat. A filament anyaga lehet PLA/WOOD/TPU, illetve nemcsak szoftveresen, hanem egy 2,4 inch-es LCD kijelző segítségével is vezérelhető. Ez már egyébként a fejlesztett variáns, a galériában láthatjátok a tételes változtatásokat, amiket a gyártó a korábbi modellekhez képest eszközölt.

Ebből talán a fejlesztett hűtést érdemes kiemelni, ez leginkább ventilátorok cseréjét jelentette, és mivel tudjuk, hogy minden műszaki eszköz ellensége a hő, tehát ha ugyanazt tudja, csak alacsonyabb hőmérsékleten, abból nagy baj nem lehet. Aki rákívánt a nyomtatóra, annak 60 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell kifizetnie, a csomagot EU raktárból kapjátok, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés