hirdetés

30 000 mAh retró köntösben

Az Awei P109K power bank nemcsak nagy kapacitást, de érdekes dizájnt is kapott

hír
30 000 mAh retró köntösben 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2024-03-06

Az Awei ismét egy érdekes power bankkal jelentkezett. A P109K 30 000 mAh kapacitású, 65 wattos a maximális teljesítménye, PD gyorstöltésre képes, és akár három eszközt is tölthettek róla egy időben. A kinézete nem hétköznapi, hiszen a felső egyharmad átlátszó burkolatot kapott, így láthatjátok a belső alkatrészeket is. A Banggoodtól most kupon is érkezett mellé.

A nagy kapacitás ellenére a mérete kompakt és könnyű, mindössze 158x32x66 mm és 484 gramm, így nem okoz gondot a szállítása. A mecha stílusúnak nevezett dizájn elég érdekes, a felső részén átlátszó burkolatot találtok, amin keresztül láthatóak a belső alkatrészei. Nekem kicsit fura, de aki szereti a retrót, annak biztos, hogy tetszeni fog. Egy kis LED kijelzőn követhetitek nyomon  az akkumulátor állapotát.

A Banggoodról a BG9620a7 kuponnal  20 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg szállítási díjjal együtt.

 

hirdetés