hirdetés

3 remek Hekka termék nagyon olcsón

Az egyikre még mi is felkaptuk a fejünket

hír
3 remek Hekka termék nagyon olcsón 1

Forrás: Hekka

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-07-22

Itt a Hekka a szokásos akcióival, amiben semmi meglepő nem lenne, de a 3 termék közül az egyik olyan olcsó, hogy még én is felkaptam rá a fejemet. Mivel összesen 200 darabra van kupon, gyorsan vettem egyet, annyira jó a deal. Na, de melyik lehet ez a 3 termék közül, ami egy aktivitásmérő, egy strapatelefon és egy adattároló? A cikkből kiderül, a Hekka pedig szokás szerint minden termékét ingyenes szállítással küldi, és az áfát is fizeti.

A kamerája víz alatt is képes képeket készíteni,

a fő szenzor 20 MP-es, ezt egészíti ki a 2 MP-es makro és a mélységélesség szenzor. Természetesen ezen is van programozható gomb, ami az egyik legértelmesebb vívmánya a strapatelefonoknak. Ide szinte bármit kitehettek, amihez kedvetek van. Az oprendszer a már jól ismert Android 11, szóval nagyon a szoftverrel sem lesz gond.

A Hekka a PROMOCODES10  kuponnal 54 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kér a telefonért, a szállítás pedig ingyenes, viszont csak 100 darab van belőle, szóval érdemes sietni. Az egyéb műszaki termékekre pedig használjátok a hekka29-10  kódot, ami 10 USD-t von le minden 29 USD-nél drágább termék árából.

Kospet Tank M1 aktivitásmérő

A Kospet régi motoros mindenféle okosóra és aktivitásmérő gyártásában. Újabb modelljük a Tank M1 leginkább a hardcore túrázók szívét fogja megdobogtatni, egy fajta strapaóra, hiszen elég brutális, katonai kinézetet kapott. Itt nemcsak a látszat van meg, hiszen 5 ATM nyomásig vízálló, illetve teljesíti a MIL-STD katonai szabványt is, sőt -40 és 70 fok között is képes működni, bár nem tudom, hogy a sarkkutatókon kívül kinek van erre szüksége. Mondjuk, ahogy mostanában az időjárás alakul ezekkel a 40 fokos napi maximumokkal, bármit el tudok képzelni.

A kijelző 1,72 inch-es IPS panel,

ami meglehetősen nagy, de a felbontása csak 280×320 pixel, ez ma már nem olyan sok. Cserébe kifejezetten kényelmes az oldalán elhelyezett gombokkal vezérelni. A 380 mAh-s akkumulátor átlagos használat mellett 15 napig is elműködni. Természetesen támogat egy csomó sportot – 24 különbözőt -, méri a szívritmusotokat, a véroxigén szinteteket, figyeli az alvásotokat, szóval mindent, amit a konkurensek is. A számlapok mellett természetesen a szíjai is cserélhetők, így a testreszabás lehetősége is adott.

Az óráért a HekkaKOSPET  kóddal 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek ingyenes szállítás mellett, a termékből összesen 200 darab áll rendelkezésre ezzel az árral.

Sandisk Ultra Dual Drive

Szerintem nem árulok el nagy titkot akkor, ha lelövöm a poént: ez a termék ennyiért nagyon olcsó. A 128 GB-os, két csatlakozóval is rendelkező „pendrive” kapott egy Type-C és egy USB-A csatit is, ezeket lehet a végein kitolni, vagyis a kompatibilitási kérdéseket ezzel le is tudtuk. A jó hír az, hogy a csatlakozó mögötti vezérlő USB 3.1 (Gen 1), ami egy kellően modern szabvány, nem valami régi szutykot akar rátok melegíteni a Hekka. A lényeg persze az átviteli sebesség, amire 150 MB/másodpercet ad meg a gyártó, de hogy ez írási vagy olvasási sebesség-e, azt nem tudni, gyanítom az utóbbi.

Ennek ellenére is iszonytaosan jó vételnek tűnik 5100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, amit a Hekka128GB  kóddal érhettek el. A szokásos ingyenes szállítás itt is igaz, és a Hekka fizeti a termék után az áfát.

hirdetés