hirdetés

29 colon gurulni is jobb

Az Eleglide M1 Plus 29 inch-es változata is megfontolandó választás

hír
29 colon gurulni is jobb 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-03-16

A fületeken jön már ki, annyit írtunk az Eleglide M1 szériáról, viszont van ennek a bringának egy újabb verziója, ami 29 colos kerekeken gurul. A mai cikk apropóját az adta, hogy nálunk van a Duotts C29, ami egy ehhez nagyon hasonló bringa, és a tesztkörök alapján elég sokat számít a nagyobb kerékméret, ami azért hazánk útminőségét is minősíti. A Geekbuyingon elérhető a közlekedési eszköz, sok más akcióval egyetemben, erről is lesz most szó.

Geekbuying akció 03.15. és 21-e között

Először is, a Geekbuying leakciózott néhány cuccot, a fő csapásirány az elektromos járművek és az energiatárolás, de vannak itt porszívók és hasonló berendezések is. Természetesen vannak további kedvezmények is:

  • feliratkozás – 15 dollár kedvezmény 200 dollár elköltésekor, illetve ennek az 5/50 dolláros verziója, bővebben ezen a linken
  • early bird kuponos aloldal, mindenféle kedvezménnyel
  • „cashback” jellegű megoldás, csak kuponnal, lényege, ha vesztek valamit, kaptok utána 20/30/50 dolláros kuponokat, erről ezen az oldalon tájékozódhattok

És akkor jöjjön most az Eleglide M1 Plus 29 colos verziójáról néhány szó.

Minden más műszaki paraméter pedig változatlan, a motor 250 W-os, 25 kilométer/óráig segít rá, lehet pedelec és sima elektromos módban is használni. Ez utóbbihoz adnak egy külön gázkart, amit fel kell szerelnetek, ami azért jó, mert ha nem teszitek ezt meg, akkor a magyar jogszabályok szerint is elektromos kerékpárnak fog minősülni az M1 Plus 29″, és mivel vannak rajta macskaeszemek, csengő és lámpák is, ezért a többi feltétel is adott.

Az sem mellékes, hogy mivel ez egy MTB, elöl rugóstag segíti a csillapítást,

az akkuja levehető, a 12,5 Ah-s akkuval akár 100 kilométer is megtehető pedelec módban, illetve hogy duális tárcsafék lassítja a bringát. Hogy a szerintem negatív dolgokról is ejtsek néhány szót, az összes kínai jármű féke csikorgott, hiszen nagyon olcsó, csak egy oldalról állítható fékpofájú megoldásokkal szerelik őket, és így lehet kínlódni azzal, hogy ne érjen a tárcsához a betét. Ezt tuti feljavítanám a vétel után, illetve a nagyobb kerékméret értelemszerűen nagyobb tömeget is eredményez, ami ebben az esetben 22,8 kilogram, ami még mindig nem vészes. És mivel az akku is eltávolítható, én lent hagynám a vázat a pincében/garázsban és csak a telepet hoznám fel a töltögetéshez.

A nagykerekű járműért 326 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ami nagyjából 100 000 Ft-tal olcsóbb az itthoni kínálatnál, ráadásul ez a méret alapból elég ritka. Ezt az összeget a fentebb linkelt oldalakon található kuponok némelyikével tovább csökkenthetitek, de siessetek, nehogy lemaradjatok a legnagyobb kedvezményekről. A bringát EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés