hirdetés

280 000 Ft alá esett a Duotts C29 ára

Ilyen olcsó még nem volt a 29 colos kerekű elektromos bringa

hír
280 000 Ft alá esett a Duotts C29 ára 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-06-13

Szinte már mindent tudhattok a Duotts C29-ről, hiszen egyrészt teszteltük is, másrészt pedig már többször írtunk róla. Dióhéjban: ez egy 29 colos kerekkel szerelt első lengéscsillapítóval ellátott, elektromos mountain bike, amit egy 750 W-os motor mozgat, tehát erőből nem lesz hiány. Geekbuyingon az NNNNDTC29 kuponkóddal 279 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg, ez pedig már bőven a 300 000 forintos lélektani határ alá esik. Természetesen mint minden terméküket, ezt is EU raktárból, ingyenes szállítással küldik.

Tisztán elektromosan elvileg 50 km a hatótáv, de érdemes mellette tekerni is, úgy pedig 100 km-t ad meg rá a gyártó. Ez annyit jelent, hogy nemcsak városi cirkálásra jó, hanem nagyobb túrákon is megállja a helyét. Ezt már ki lehet vinni Ausztriába, és lehet vele nyomulni a hegyi utakon, ahol igazán ki lehet használni az elektromos rásegítés előnyeit.

A kerékpár még a legeslegolcsóbb Decathlonos elektromos biciklinél is olcsóbb, tehát simán besorolható a budget kategóriába, pedig annál azért előkelőbb specifikációval rendelkezik. Geekbuyingon az NNNNDTC29  kuponkóddal 279 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg. Érdemes euróra váltani az oldal valutáját, mert így lesz a legolcsóbb a bringa. A szállításért egy fillért sem kell fizetni, pedig ez azért nem egy 10 grammos csomag, illetve EU raktárból érkezik, tehát pár munkanapon belül ki is szállítják.

A Geekbuying bevezette továbbá a G-Coin nevű belső rendszert, ami a vásárlások után ad extra pontokat, amik kedvezményekre válthatók be, így elméletben tovább csökkenthetők az árak, erről bővebben az accountotok alatti fülön tájékozódhattok.

hirdetés