hirdetés

2700 forint a Windows 10, de csak limitált ideig

Őszi vásár a GoDeal24-en

hír
2700 forint a Windows 10, de csak limitált ideig 1
írta: RK
2020-10-01

Frissíts a leggyorsabb és legbiztonságosabb Windows-ra, hogy kihozd a számítógépedből a maximumot. A GoDeal24.com Őszi vásárán hatalmas kedvezményt kaphatsz Windows 10-re és a méltán híres Office programcsomagokra.

Minden olcsóbb lett!

A Windows 10 és Office programokon kívül minden egyéb szoftver árából 55%-ot nyesett le a GoDeal24.com. Az Őszi vásár során a GD55 kuponkódot felhasználva tudjátok még olcsóbban bezsebelni az alábbi termékeket:

A fent felsolort összes ajánlat kizárólag az Őszi vásár időtartama alatt és a készlet erejéig érvényes, úgyhogy érdemes minél hamarabb lecsapni a számotokra nélkülözhetetlen szoftverekre.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés