hirdetés

24 000 forint alatt vihetők az Eureka porszívók

Kétféle porszívó, azonos, alacsony ár

hír
24 000 forint alatt vihetők az Eureka porszívók 1

Forrás: Gshopper.com

írta: SonkaMod
2022-08-03

A mai napon már írtunk egy elég jó robotporszívó akcióról, de nem maradhat ki mellőle egy akkus és egy hagyományos verzió sem. Az Eureka gépeit vásárolhatjuk meg elképesztően alacsony áron a Gshopperről, így pedig a két gép egyenként csak 23 700 forintba kerül, amely nagyon jutányos ár.

Mi arra esküszünk, hogy kell egy robotporszívó meg egy akkus állóporszívó egy háztartásba, és akkor minden ilyen jellegű munkát letudhatunk ezekkel. Sokan azért még mindig kedvelik a hagyományos porszívókat a nagyobb szívóerő miatt, meg hát a megszokás is nagy úr. Az Eureka mind a két tábornak kínál megoldást, a BR5 egy akkumulátoros gép, az Appolo pedig egy hagyományosnak mondható, kábeles porszívó.

24 000 forint alatt vihetők az Eureka porszívók 2

Forrás: Gshopper.com

Eureka BR5

Amit már megszokhattunk egy állóporszívótól, nagyjából azt hozza az Eureka BR5 is, de igyekeztek minél olcsóbbra kihozni, és sikerült is. A gép ennek ellenére elég erős, 20 kPa szívóerővel rendelkezik, de kétféle módban használható, van egy gyengébb, energiatakarékosabb módja is. Egy feltöltéssel nagyjából 20 percig bírja, utána töltőre kell tenni, viszont lecsatlakoztatható az akkuja, így elég csak azt rádugni a töltőre. Kétféle fejet adnak hozzá, van egy motoros hengerkeféje, ami LED-ekkel is felszerelt, és adnak egy teljesen átlagos szűkítőt is hozzá. A gép teste mindössze 1,5 kilogrammot nyom, tehát viszonylag könnyű használni.

Egy alapporszívó az Eureka BR5, de egészen erős, és az árához képest sokat tud. A Gshopperen bepötyögve az AFFCE2C50F48  kuponkódot mindössze 23 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes EU raktáras szállítási opcióval.

24 000 forint alatt vihetők az Eureka porszívók 3

Forrás: Gshopper.com

Eureka Appolo

Egy hagyományos porszívó annak minden előnyével és hátrányával együtt. Egészen energiatakarékos, mert csak 800 wattos, viszont a szívóereje így is 30 000 Pa. A portartálya porzsák nélküli, a szűrőrendszere pedig HEPA filteres, ami mosható is. A szívóereje egy tekerőkapcsolóval fokozatmentesen állítható. Adnak hozzá egy kefés padlótisztító fejet, illetve egy szűkítőt, ami szintén behúzható kefével rendelkezik.

Bár ebben a kategóriában itthon is vannak porszívók, az Appolo így is nagyon olcsónak számít, hiszen az AFFCE2C50F48  kuponkóddal ez is csak 23 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes EU raktáras házhozszállítással.

hirdetés