hirdetés

200 watt csúcsteljesítményű ZMI power bank jelent meg

Rég nem látott ismerős

hír
200 watt csúcsteljesítményű ZMI power bank jelent meg 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2023-09-08

Még 2019-ben került a kezeim közé egy ZMI power bank, amiről szinte csak szuperlatívuszokban tudtam írni. Most egy olyan power banket villantottak, aminek minden más hordozható telep előre köszön, ugyanis hihetetlen, 200 wattos csúcsteljesítményt ígér. Ennek azonban ára is van, az eredeti 130 dolláros árcímke eléggé szíven ütött, de a Banggood szülinap alkalmából, a BG99DH239  kuponkóddal 86 dollárért, tehát nagyjából 31 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg ezt az ütős aksit.

Az nem derül ki a terméklapról, hogy milyen gyorstöltési protokollokat támogat a telep, de a PD 2.0 és a 120 wattos Xiaomi HyperCharge biztosan közöttük van. Ezen kívül természetesen minden létező elektronikai védelemmel ellátták a kütyüt. Kapott egy kis LED kijelzőt is az élére, amin láthatjátok a töltöttségét, így nem okozhat meglepetést, ha lemerül.

A ZMI QB826 egy kivételes power bank, ekkora teljesítményt csak nagyon kevés hordozható aksi képes leadni, és ennek meg is kérik az árát. De nem most, a Banggood szülinap alatt, ugyanis a BG99DH239  kuponnal 130 dollár helyett 86-ért lehet a tiétek, ami nagyjából 31 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot jelent. Ugyan kínai raktárból érkezik, de az ÁFA már az ár részét képezi és extra költségekre sem kell számítanotok, ahogyan a szállítás is teljesen ingyenes.

hirdetés