hirdetés

2 Two Trees termék is akciósan érhető el a Cafago oldalán

Lézergravírozó és 3D nyomtató is vihető olcsón

hír
2 Two Trees termék is akciósan érhető el a Cafago oldalán 1

Forrás: Cafago.com

írta: Norbi
2022-09-09

A lézergravírozás sokban hasonlít a 3D nyomtatáshoz olyan szempontból, hogy mindkét technológia korábban az otthoni, hobbi felhasználásra megfizethetetlen volt, de mostanra már az ilyen termékek ára annyit szelídült, hogy simán belefér, hogy csak ilyen barkács célokra is beszerezzetek egyet. A Two Trees most mindkét termékből leakciózott egyet, aminek az ára már tényleg nem terheli meg a költségvetést, így lehetőséget biztosít, hogy kipróbáljátok valamelyik technológiát, vagy akár mindkettőt.

A Two Trees 3D nyomtatója, most nagyon kedvező áron szerezhető be, ha most rendelitek meg, akkor az ára mindössze 63 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben már a szállítás és az áfa is benne foglaltatik, ráadásul német raktárból küldik a terméket, így várhatóan pár nap alatt megérkezik. 

Two Trees Totem S

A cég lézernyomtatója egy 5,5 wattos lézerfejjel van felszerelve, ami leginkább gravírozási célokra teszi alkalmassá, vágásra inkább egy nagyobb teljesítményű lézerrel szerelt terméket javaslunk. Ezzel is szépen lehet fát, bőrt, műanyagot, vagy kis előkészítéssel fémet is gravírozni, egészen 30×30 centiméteres méretben, mert ennyi a készülék gravírozó felülete. A cég 3D nyomtatójához hasonlóan ez is szétszerelt állapotban érkezik, de ezt talán még hamarabb is össze lehet rakni, hiszen kevésbé bonyolult szerkezet, természetesen ehhez minden szükséges szerszámot mellékel hozzá a gyártó. 

A Totem S-re nem került kijelző, így egy számítógéphez csatlakoztatva küldhettek rá munkákat, amihez egy micro USB-s kábellel csatlakoztatható. Nagy pontossággal és gyorsan képes dolgozni, a már megszokott védelem mellett arra is nagy figyelmet fordított a gyártó, hogy a lézerfej ne melegedjen túl, de természetesen a gép le is állítja saját magát, ha fizikai behatás éri vagy felemelitek. 

A Totem S lézergravírozó ára a mostani akcióban 51 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ez az ár ebben az esetben is tartalmaz már mindent, a csomag német raktárból indul, így hamar csenget vele a futár. 

hirdetés