hirdetés

1MORE AERO fülhallgató az igényes zenekedvelők számára

Valós idejű térhatású hangzás és intelligens hangerőszabályzás

hír
1MORE AERO fülhallgató az igényes zenekedvelők számára 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-21

Ha igazán vájtfülű vagy és szeretnél egy olyan fülhallgatót, amivel kedvenc zenéid igazi élményt nyújtanak, akkor lesd meg a 1MORE AERO vezeték nélküli fülhallgatót, amelyet kifejezetten a legjobb zenei élmény érdekében terveztek. A Bluetooth 5.2 technológia, a térhatású hangzás és a fejlett zajszűrő rendszer teszi ezt a fülhallgatót a tökéletes választássá mindazok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a hangminőség és a kényelem terén.

hogy természetes és pontos hangzást biztosítson, amely minden zenei műfajban megállja a helyét.

Saját fejlesztésű QuietMax technológiája akár 42 dB mélységű zajszűrést biztosít. Ez a széles frekvencia tartományú zajszűrés hatékonyan blokkolja a környezeti zajokat, legyen szó repülőgépzajról, városi forgalomról vagy irodai beszélgetésekről, így zavartalanul élvezheted a zenét bárhol. A 1MORE AERO fülhallgató akár 7 órás üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel, a töltőtok segítségével pedig összesen 28 órát élvezhetsz. Ráadásul, ha lemerülnél, egy 15 perces gyors töltéssel további 3 órányi zenehallgatást biztosít. A fülhallgató Qi vezeték nélküli töltéssel is kompatibilis, így még kényelmesebbé teszi a használatát.

IPX5 vízállósági minősítésnek köszönhetően a 1MORE AERO fülhallgató bármilyen időjárási körülmények között helytáll. Edzés közben vagy akár egy váratlanul érkezett esőben is nyugodtan használhatod. Az érintésvezérléssel egyszerűen kezelheted a zenelejátszást, állíthatod a hangerőt, fogadhatod a hívásokat és a Google Assistant vagy a Siri segítségét is gyorsan kérheted.

A fülhallgató egyszerre két eszközhöz is csatlakoztatható, így zökkenőmentesen válthatsz közöttük. Ha például a laptopodon zenét hallgatsz, és közben bejön egy hívás a telefonodra, azonnal átválthatsz anélkül, hogy újra párosítanod kellene az eszközöket.

A 1MORE AERO ideális választás mindazoknak, akik a legjobb hangminőségre, hosszú üzemidőre és kényelmes használatra vágynak. Most az RKSULI2  kuponkóddal és a coinok használatával 14 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen.

hirdetés