hirdetés

13. Banggood születésnap

Két héten át tartó ‘ereszd el a hajam’

hír
13. Banggood születésnap 1
írta: Rolla
2019-09-02

Ha szeptember, akkor Banggood születésnap, ahol tortát nem, de rengeteg kedvezményt viszont kaphattok. Ismét vannak ajándékok, snap-upok, kedvezmények az új vásárlóknak, aki pedig a GTA San Andreas-on nőtt fel, az a nagyobb nyerési esély érdekében gyűjthet bandát maga köré, ahol a nyertes csapat 10 000 dollár jutalmat kap. A buli 9-én tetőzik, a bemelegítés viszont már tart, így érdemes már most csatlakozni, addig is kedvcsinálónak olvassátok el az összefoglalót.

Programok szeptember 9. és 12. között

A Banggood erre a 72 órára ígéri a legnagyobb kedvezményeket és dealeket, amiket ezen az idővonalon követhettek figyelemmel, így eldönthetitek, hogy érdemes-e még várnotok egy adott termék megvásárlásával vagy nem. Például itt szerezhetitek be a legnépszerűbb elektronikai kütyüket, többek között a Mi Band 4-et, a OnePlus 7-et és a Lenovo Yoga-ra hajazó Bmax Y11 laptopot is megtaláljátok, ezek olcsósításához használjátok az oldal tetején található kuponokat.

Ha pedig szeretitek az izgalmakat, akkor hajtsatok rá a snap up-okra, ahol az adott napon 2-5 darabot kínálnak egy adott termékből nevetségesen olcsón, a Xiaomi Redmi 7A-t például 15 000 forintért húzhatjátok be szeptember 11-én, ha ott vagytok a kettő leggyorsabb kattintó között.

Szóval nyissátok meg a főoldalt, és vadásszatok a további kedvezményekre, hiszen biztos találtok olyan finomságokat, amiket én nem említettem. Ha pedig embereket kerestek a Snatch-hez vagy a csapatépítéshez, akkor látogassatok el a csoportunkba, ahol mindig találtok partnert.

hirdetés