hirdetés

11 colos tablet, fullos Netflix támogatással, remek áron

Az Oscal Pad 18 lehet az új slágertablet

hír
11 colos tablet, fullos Netflix támogatással, remek áron 1

Forrás: Aliexpress; OSCAL Official Store

írta: Atika
2024-03-08

Írtunk már korábban Oscal tabletekről, a legújabb modelljükkel azonban most úgy tűnik eléggé odatették magukat. Habár egy középkategóriás Unisoc SoC a lelke, azért belefért 8 GB RAM és elég tárhely is, de sokkal fontosabb, hogy nagy a kijelző és még a Netflixes tartalmak is a lehető legnagyobb felbontásban nézhetők rajta. Az SDGEW20  kuponnal és némi coinnal már 68 000 Ft körüli áron megkaphatjátok.

Vezeték nélküli technológiával is bőven fel van szerelve a cucc, a GPS GLONASS, Beidou és Galileo műholdakat is lát, van 4G, így mobilnetezhettek rajta, viszont WiFi-ből „csak” az 5-ös, tehát az ac szabvány jutott. Sajnos a Bluetooth verzióról nem találtunk semmi infót, de meg lennénk lepődve, ha nem lenne legalább 5.0-s benne.

A tableten kamera is van, hátul egy 13 és egy 2 MP-es szenzor is található, elöl pedig szintén egy 13 MP-es képfeldolgozó van. Ezek igen sokat ígérnek, de ezeket szokás szerint érdemes fenntartásokkal kezelni.

Android 13 fut a gépen, rajta az Oscal DokeOS-nek nevezett felületével, ami sok hasznos funkcióval van felszerelve, mint az osztott képernyős mód, a lebegő ablakok és PC mód, ha vásároltok mellé billentyűzetet. A csomag része egy kijelzővédő üveg és egy tok is. 

Az Oscal Pad 18 8/256 GB-os verziója nagyjából 68 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha felhasználtok némi coint és az SDGEW20  kuponkódot a vásárláskor. A tablet megrendelhető extra billentyűzettel vagy egy TWS fülessel is, azonban érdemes odafigyelni arra, hogy ilyenkor már itthon kell megfizetni az áfát a termékre.

hirdetés