hirdetés

11.11 Sale a Geekmaxin

A Geekmaxin is elkezdődött a nagy akciózás

hír
11.11 Sale a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-11-08

November 6-án elindult az akció dömping a Geekmaxin is. Látogassatok el minden nap az akciós oldalukra, hiszen folyamatosan frissül a leértékelt termékek köre. A cikkben összegyűjtöttünk szabadon felhasználható kuponokat is, és érdemes igénybe venni a PayPal fizetést drágább cikk vásárlása esetén, hiszen 400 euro feletti kosárértéknél 5 euro kedvezményt kaptok.

Roborock S7 Max Ultra robotporszívó

Ez a cucc a Roborock új, mindent is tudó robotporszívója, ez sajnos az árazásnál is látszik. Az 5500 Pa szívóerejű  S7 Max Ultra könnyedén eltávolítja a port és a szennyeződéseket a szőnyegekről és a különböző típusú padlókról, és egy töltéssel akár 300 nm területet is felpucol. Ennél a modellnél a dokkolón és az ezzel elérhető automatizáción van a hangsúly, hiszen önürítő állomást kapott. A felporszívózni és a VibraRise technológiával felmosni is képes robot dokkoláskor az összes koszolós feladatot elvégzi helyettetek. Kiüríti a portartályt, vizet cserél, megtisztítja a felmosó rongyot az alján, majd meg is szárítja azt. Így sem kellemetlen szagok nem áradnak belőle, sem pedig a kórokozók nem szaporodnak el, ráadásul mindeközben fel is tölti az akkumulátorát. A 2,5 literes porzsákja akár 7 hétig is használható kézi ürítés nélkül, persze ez változhat a környezeti tényezők és a felhasználói szokások miatt.

LiDAR navigációs rendszert használ, gyorsan leszkenneli a lakást, és részletes térképeket készít az optimális takarítási útvonalhoz. A térképre még a bútorokat is ráhelyezhetitek, így még precízebb lesz a takarítás. Automatikusan felismeri az otthonotok különböző szintjeit, sőt annyira okos, hogy már arra is javaslatokat tesz, hova érdemes takarítás alól kizárt területeket leraknotok, de például 3D térképet is készít és a tárgyakat is képes kikerülni úgy, hogy egy lézerrel megméri a távolságukat és egyszerűen elnavigál mellettük. A takarítások automatizálhatók , az applikáció segítségével könnyen az igényeitekre szabhatjátok.

Az aktuális ára 328 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., európai raktárból szállítják. Ha a PayPal fizetést választjátok, 5 euro kedvezményt kaptok az árból.

Roborock Q8 Max robotporszívó

A Roborock Q8 Max robotporszívót az új DuoRoller kefével érkezik, amivel gyerekjáték a hajszálak és az állatszőrök feltakarítása. A kettős gumikefe az 5500 Pa szívóerővel a szőnyegekről és szinte bármilyen padlótípusról alaposan eltávolítja a szennyeződéseket. Egy 470 ml-es portartállyal és egy 350 ml-es víztartállyal szerelték fel, melyek fiókszerű kialakítása által könnyen üríthetők, illetve újratölthetők. A gép fel is mos, így akár egy 300 négyzetméteres lakást teljesen kitakarít egyetlen töltéssel.

LiDAR navigációnak hála, a gép kikerüli a bútorokat és különböző akadályokat, részletes útvonalat készít, hogy a legoptimálisabban végezze el a tisztítást. Automatikusan felismeri a lépcsőket és az olyan helyeket, ahol könnyen elakadhat, ezeket no-go zónának javasolja. Felismeri a lakás különböző szintjeit, így ha leteszitek, már indítja is a munkát. Egyéni tisztítási ütemtervet készíthettek, beállíthatjátok, hogy mikor és hol végezze el a takarítást.

147 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, de Pay Pal akcióval spórolhattok még 5 eurót.

 

Fossibot F2400 power station

A Fossibot 2400 egy nagy kapacitású, 2048 Wh-s hordozható tápegység 2400W névleges teljesítménnyel6 váltakozó áramú csatlakozóaljzattal, 6 USB kimeneti porttal és 4 egyenáramú kimeneti porttal felszerelve a legtöbb eszközhöz használható. Támogatja Type-C porton keresztül a 100 W-os gyorstöltést is, szóval tényleg mindent tud, amire csak szükségetek lehet.

Kapott LCD kijelzőt is a terhelés és a töltés nyomon követéséhez, és a LED lámpája jól jön a kempingezéshez. A tetején elhelyeztek egy tárolót, ami szépen elnyeli a kábeleket. Feltölteni hagyományos 230-as hálózatrólautós töltőről – 12 V-os szivargyújtós – és napelemről is lehet, így szigetüzem esetén is jó társ. Ha napelemmel és hálózatról egyidejűleg töltitek, a töltési teljesítmény akár 1600 W is lehet, és 70 perc alatt 0-ról 80%-ra tölthető. 90 perc alatt teljesen feltölthető, gyorsabban, mint bármely más napelemes generátor.

Használjátok a Geekmaxi YZTR637X  kuponját, így 321 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg európai raktárból.

KTC H27V13 gaming monitor

A KTC H27V13 egy 27 colos Full HD monitor 10 bites színmélységgel, 1,07 milliárd szín megjelenítésével, 4000:1 dinamikus kontrasztaránnyal, az sRGB színskála 106 százalékát képes lefedni, így gazdagabb, élethűbb színeket jelenít meg. Adaptive Sync technológiával szerelték fel, ami dinamikusan szinkronizálja a monitor frissítési gyakoriságát a GPU-val, így nincs késés, szakadás vagy akadozás  még a gyors iramú játékoknál sem, a képfrissítése 100 Hz-es.

Igényeiteknek megfelelően kényelmesen beállíthatjátok, -5 és 15 fok közötti dőlésszög között választhattok, ráadásul 100×100 mm-es VESA fali tartóra is szerelhetitek, így egy csomó helyet megtakaríthattok az asztalon. A monitor vibráció mentes képe alacsony kékfény kibocsájtású, ezáltal kevésbé megterhelő vele a játék vagy a munka, él nélküli kialakítása szélesebb látómezőt biztosít. Egy darab HDMI, egy VGA és egy audio csatlakozót is találtok rajta.

A Geekmaxin 49 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg.

Eleglide M1 Plus elektromos bicikli

Az Eleglide M1 Plus elektromos mountain bike nemcsak az aszfalttal, hanem a kavicsos hegyi utakkal is könnyedén megbirkózik. Kialakítása, felszereltsége nagyon igényes. A pedálszenzoros motor 250 W-os, a maximum nyomatéka 45 Nm, a csúcsteljesítmény 500 W és a végsebessége 25 km/h. A bringa gumimarkolattal érkezik, egy külön dobozban van a gázkar, amit fel lehet tenni rá, de ha ezt kihagyjátok, akkor itthon is csak elektromos kerékpárnak minősül.

Három módban használhatjátok, és több teljesítmény szint között tudtok választani. Teljesen elektromosan 50 km, rásegítéssel akár 100 km is megtehető vele. A motoros rásegítés mértékét 5 lépcsőben lehet állítani, és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Hagyományos kerékpárként egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segíti a tekerést. 36 V-os 12,5 Ah lítium akkumulátort kapott, ami könnyen el is távolítható, töltési ideje kb 7 óra. A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata.

Nagy teherbírású, korrózió álló, alumínium ötvözet vázzal rendelkezik. Könnyű és hatékony kialakításának köszönhetően a 27,5 colos kerekek alkalmasak városban és terepen egyaránt. Az első lámpa LED-es, jó a fénye is, illetve egy többfunkciós kijelzőt is szereltek a kormányra.

Ezt a strapabíró bringát 245 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg, de ne felejtsetek el a PayPal-t használni az extra 5 euro diszkontért.

Jimmy HW9 vezetéknélküli porszívó

A Geekmaxi utolsó ajánlata a JIMMY HW9 vezeték nélküli nedves és száraz porszívó, ami öntisztító és 400 ml-es tartállyal szerelték fel. A 300 wattos motor segítségével hatékonyan tisztítja meg a padlót a szennyeződéstől, szőrzettől, zsírtól, ételmaradéktól és egyéb nedves és száraz törmeléktől. Könnyen megtisztíthatjátok vele a nehezen elérhető padlófelületeket a kanapé, ágy vagy a  szék alatt is. A LED kijelzőn megtekinthetitek a működésével kapcsolatos információkat, például a hátralévő futási időt, az üzemmódot, és a hibajelentéseket. A gép egyetlen gomb segítségével megtisztítja a kefefejet, így a porszívó tiszta és szagtalan marad.

Használjátok az RRTNHL6M  kupont, így csak 75 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

 

hirdetés