hirdetés

11.11-es ajánlatok a GoDeal24-től

Windows 10 és más újdonságok már 2000 forinttól

hír
11.11-es ajánlatok a GoDeal24-től 1
írta: hajas
2021-11-09

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Ha a legjobb ajánlatokat keresed a Microsoft termékeire, akkor jó helyen jársz, hiszen a GoDeal24 11.11-es leárazásának hála a legolcsóbban juthatsz Windows vagy Office licenszhez.

A legújabb Windows 11 operációs rendszert már 5450 forintért, a Microsoft Office 2021 Professional Pluszt pedig 14 430 forinttól szerezheted be. Akár a legújabb Windowsra, akár a legjobb irodai szoftvercsomagra fáj a fogad, akkor siess, nehogy lemaradj a nagyszerű Szinglik napi ajánlatokról.

A legjobb termékek eszméletlen jó áron

Az év legnagyobb leárazásakor a GoDeal24 rengeteg extra ajánlattal készült, melyekhez még kuponkódot sem kell használni.

50% kedvezmény a Windows operációs rendszerekre

A Windows 11 a Microsoft legújabb operációs rendszere, amivel gondtalan lesz a munkavégzés és a szórakozás is. Kuponkód: GG50

62% kedvezmény a Windows és Office csomagokra

Ha mindkét szoftverre szükséged van, akkor érdemes csomagban gondolkodni, hiszen így sokkal jobban megéri. Kuponkód: GG62

62% kedvezmény további Microsoft termékekre

A GoDeal24-en megtalálhatsz még különböző Microsoft termékeket is, melyeket a GG62 kóddal 62% kedvezménnyel tudsz beszerezni.

A GoDeal24 11.11-es leárazása november 1-től egészen 14-ig tart, így még van időtök beszerezni a kiszemelt Microsoft termékeket.

Ha valamilyen problémába ütköztök, esetleg bármilyen kérdésetek merülne fel, a GoDeal24 ügyfélszolgálata a rendelkezésetekre áll. Csak küldjetek egy emailt a [email protected] címre, és a lehető leghamarabb válaszolni fognak.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés