hirdetés

11.11-es ajánlatok a Cafagotól

Vegyesfelvágott

hír
11.11-es ajánlatok a Cafagotól 1
írta: Atika
2021-11-11

A Cafago sem marad ki a 11.11-i buliból, ők is leárazták pár cuccukat, amelyekre érdemes vetni egy pillantást. Az összes felsorolt termék EU raktárból érkezik, így a gyors szállítás biztosítva van, az áfát pedig már tartalmazza az ár, többletköltségre sem kell számítani.

Feiyu Pocket 2 gimbal

A Feiyu Pocket 2 gimbal a maga kompakt méretével, 127 grammos súlyával bárhol kényelmesen elfér, így kiránduláskor, túrázáskor is magatokkal tudjuk vinni. A gyártó szerint akár 220 percen keresztül képes működni egy töltéssel, az adatok átviteléről és a töltésről pedig Type-C kábel gondoskodik. Az 1,3 colos érintőpanel mellett joystickkal tudjuk vezérelni, és persze a telefonos applikáció is szóba jöhet. Ha már az appnál tartunk, akkor muszáj megemlítenünk az egyik legkirályabb funkcióját: a telefonunk mozgását lekövetve is irányíthatjuk a gimbalt, ilyet például a jóval drágább DJI Ronin tud. A beépített szenzor akár 4K 60 FPS-ben is képes videót rögzíteni, 130 fokos látószögben. A CFFEIYUJW kuponkóddal 93 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg.

Xiaomi soundbar

82 centiméter hosszú kütyü jól mutat a tévé alatt elhelyezve, és egy ekkora dobozba már jócskán fér hangszóró. 2-2 meghajtó felel benne a magas és a középtartományért, és 4 passzív radiátort építettek bele a basszus kedvéért. Az összesített teljesítménye 28 watt, amivel nem fogunk Project X-es házibulit rendezni, de tisztességes hangerővel filmezhetünk vele. A legegyszerűbb csatlakozási módja, hogy Bluetooth-on kötjük rá a tévét vagy más eszközt, de természetesen kábellel is meg lehet oldani. Normál RCA csatlakozó, jack dugalj és optikai bemenet is van rajta. A Xiaomi soundbarja 24 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a miénk, a szállítás pedig ingyenes.

Deerma DX115C

A Deerma DX115C elsősorban egy vezetékes állóporszívó, amelybe 5 méteres kábelt integráltak, így mindenhova elérhetünk vele a szobában. A csomag része egy padlóra való és két szűkítőfej, utóbbiakból az egyik kefés, így bármilyen felületen használhatjuk. A porszívó nyele lecsatlakoztatható, így akár bútorokat és polcokat is takaríthatunk vele. A port egy 1,2 literes tartályba gyűjti, amit egy szivacs, majd egy HEPA filter tart bent a gép belsejében, így a levegőbe már csak tiszta levegő térhet vissza. A 2 kilós porszívó 14 kPa szívóerőt tud felvonultatni, ami bőven elég a hétköznapi takarítások során. A DX115C-ben az ára a legjobb, ugyanis 9500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek csak érte.

Andoer kezdő fotós háttér szett

Az Andoer fotós kezdőszettje 3 színű hátteret, egy 2×3 méteres alumínium keretet, és a használathoz szükséges öt darab csipeszt tartalmazza. A háttér anyagait nem szükséges vasalni és 1,6×4 méter méretűek. Fehér, fekete és zöld színű textíliák, így a legalapabb munkákat könnyedén el lehet velük végezni. Többet nem is nagyon lehet elmondani erről a csomagról, viszont rendkívül olcsón hozzá lehet jutni. A Cafagon most 12 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek el ezért a szettért, ami az itthoni árakhoz képest nevetségesen alacsony.

hirdetés