hirdetés

100 W-os töltő töredék annyiért, mint az itthon kaphatók

4 port, 100 W – ez az Essager ES-CD37

hír
100 W-os töltő töredék annyiért, mint az itthon kaphatók 1

Forrás: AliExpress, Cutesliving Store

írta: Raven96
2024-01-12

Az Essager 100 W-os töltője nem kicsi, de cserébe kaptok rá 4 töltőportot és egy becsületes teljesítményt. Nem csak gyorstöltős telefonokhoz ajánlott, hiszen ilyen erővel már gond nélkül megeteti a notebookokat is. Most töredék annyiért lehet a tiétek, mint az itthon kapható, ehhez hasonló töltők, ugyanis az AliExpress Winter Sale keretein belül 5900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az ára, a szállítás pedig ingyenes.

Számtalan gyorstöltési szabványt kezel, ilyen például a Quick Charge 4.0 és 3.0, illetve a Samsung, Apple, FCP, SCP, PD 3.0 és 2.0 is. Szerencsére védelemmel is ellátták bőven, méghozzá rövidzárlat, túlfeszültség, elektrosztatikusság és túlmelegedés ellen is.

Az árába bele lehet szeretni, hiszen az itthoni piacot tekintve a konkurensei 3x ennyinél kezdődnek, de most AliExpressről a Winter Sale keretein belül az 5900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). igencsak baráti fekete és fehér szín választása esetén is, főleg úgy, hogy a szállítás ingyenes. A rendelésnél óvatosan, mert nem csak az EU szabványos csatlakozóval érhető el, hanem még US verzióval is!

 

hirdetés