hirdetés

Yi Kami akkumulátoros kültéri kamera kiemelkedően jó áron

hír
Yi Kami akkumulátoros kültéri kamera kiemelkedően jó áron 1
írta: SonkaMod
2021-05-14

A külső biztonsági kamerák telepítése akkor a legegyszerűbb, ha teljesen vezeték nélkül tudnak működni. Ehhez az kell, hogy WiFi kapcsolódási lehetőséggel és akkumulátorral rendelkezzenek. Ilyen termék az Imilab EC2 vagy a Yi Kami is. Az előbbi most éppen nem olyan nagyon olcsó, viszont a Kamit rendkívül jó áron vásárolhatjuk meg az Aliexpressről.

A felvételeket lokálisan SD kártyára menti, de felhőszolgáltatás is tartozik hozzá, ami előfizetős. Ebből kétféle verziót már a vásárláskor is igényelhetünk, van három hónapos és féléves előfizu. Mivel kültéri a termék, így természetesen vízálló, napálló és bír mindenféle szélsőséges időjárási körülményt.

Az Aliexpressen a Yi Official Store-ból jó áron rendelhető a kütyü, a WB4NMPCGPCUS kuponkódot kell beírni vagy a 10$-os store kupont felhasználni, így már 13 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni szállítási költséggel együtt, EU raktárból. A 3 hónapos felhőszolgáltatással 17 500 forint, a félévessel pedig 18 800 Ft-ba kerül. Ezek az összegek nagyon jók, egy éve még 20 000 forint felett volt ez a modell.

hirdetés