hirdetés

XrayDisk SSD-k elképesztő akcióban

hír
XrayDisk SSD-k elképesztő akcióban 1

Forrás: Aliexpress, Xraydisk Factory Store

írta: SonkaMod
2023-11-15

Az XrayDisk SSD-ket már rengetegen választották, többezer értékelés olvasható róluk, a vásárlók pedig elégedettek. Sok esetben a kínai adattárolók nem feltétlenül olcsóbbak, mint a hazai vételek, de most ez nagyon nem igaz. A 11.11 alkalmával sok XrayDisk SSD felülmúlhatatlan árral rendelkezik. A kék variánsról pár napja írtam, de most a feketék még nyomottabb áron vihetők, majdhogynem utánunk vagdossák őket.

Az XrayDisk SATA III-as belső SSD-je általában nagyon jó áron fut, de talán még sosem láttuk annyira alacsony áron, mint most. A termékről többezer értékelés olvasható, így nem nevezhető zsákbamacskának, illetve a cég már elég régóta a piacon van, így valamennyire ismert is. A sebességi adatok eltérők ennél a modellnél attól függően, hogy mekkora kapacitásút választunk, de az 1 TB-os változat maximum 500 MB/s-mal tud olvasni és 450 MB/s-mal képes írni.

Az SSD-re 30%-os kedvezményt adnak Aliexpress coinokkal, de aki esetleg nem ekkora kedvezményt látna, az nyissa meg inkognitóablakban, úgy valószínűleg menni fog.

Az árak a kapacitás szerint az alábbiak szerint alakulnak:

KapacitásÁr
2 700 Ft
3 400 Ft
3 450 Ft
5 550 Ft
6 000 Ft
10 700 Ft

hirdetés