hirdetés

Xmund XD-PT2 húzódzkodó edzőállvány – Olcsó edzőcucc télre

hír
Xmund XD-PT2 húzódzkodó edzőállvány – Olcsó edzőcucc télre 1
írta: Don Kartács
2021-11-12

Aki egy kicsit bepunnyadt a COVID-os időszak alatt, annak nyilván eszébe jutott már, hogy ki kéne menni egy kicsit mozogni, csak hát az ember nem túl motivált ebben a 4 fokban a szabadtéri edzésre. Vigyük akkor beltérbe a folyamatot, pont erre jó az Xmund XD-PT2, amin húzódzkodni, fekve nyomni és hasonló gyakorlatokat lehet végrehajtani. Természetesen ez is jóval olcsóbb, mint a magyar felhozatal, pl. az inSPORTline nagyon hasonló hozzá 48 800 Ft-ért, de hát ezt már megszokhattátok. Az XD-PT2-ért 21 000 Ft-ot kérnek a BG7e8570 kóddal, a termék EU raktárból érhető el, ingyenes szállítás mellett.

Xmund XD-PT2 – Multifunkcionális edzőeszköz

Az Xmund nem bonyolította túl a dolgokat, létrehozott egy állványt, amin mindenféle gyakorlatot el lehet végezni. A fekvőtámasz például nem egy nagy kaland, akár a földön is csinálhatjátok, ám néhány gyakorlatot már nem ennyire egyszerű végrehajtani. Például egy húzódzkodót be kell fúrni az ajtófélfába, amit nem mindenki akar megtenni, mert az eltávolítás után bizony ott marad a furat helye. Persze más gyakorlatok is gondot okozhatnak, ezekből kaptok egy csokorral a képgalériában, az Xmund XD-PT2 sajátjai mellett.

Az ilyen edzések kivitelezéséhez a legjobb egy húzódzkodó keret,

ami tulajdonképpen egy megerősített anyagokból összeállított csőváz, amelyen kialakítottak több olyan kapaszkodót, amin a gyakorlatokat végre lehet hajtani. Alkalomadtán ha el kell pakolni, egyszerűen szétszeditek elemeire, és máris felszabadul a helye. Természetesen az ilyen eszközök egyik legfontosabb része a támaszkodó láb, ugyanis ez biztosítja azt, hogy ne dőljetek fel vele gyakorlatozás közben. Az Xmund esetében egy kicsit oldalra is terpeszt a csőváz, és jó nagy tappancsokon támaszkodik, hogy minél jobb stabilitást adjon.

Az XD-PT2-ért 21 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a BG7e8570 kóddal, a termék EU raktárból érhető el, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés